“Manj je bolje”- novo pravilo manikura 2018

Mislim, da se ne sme uporabljati preveč besed, da bi pokazali, da je 2018 leto precej permisivno glede manikura modeli s strokovnjaki nohte umetnosti priporočljivo. Toda, kot prej, grem na predpostavki, da “manj je bolje”.

nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018

ta manikura se odločite za pomlad 2018?

Najlepši modeli manikura 2018

Da bi se elegantno, ki jih ne potrebujete, je malo domišljije, stil in dobrega okusa. Trenutni trendi v manikuro nas pogon za vse vrste modelov, ki so bolj ali manj zapletena, bizarno, nekateri nemogoče nositi, ker je bilo veliko moje presenečenje, ko sem videl, da je tam nohtov bitja mrtvih obdana s 100 plasti laka, krzna z majhno akvarij. Ko imaš takšno raznolikost modelov nohti ne želijo od preprostosti!

nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 nohtov 2018 Unghii 2018 Unghii 2018

Kaj praviš? Obstajajo modeli popolno manikuro za ženske, ki ljubijo eleganco?

ALEGE SA AI O MANICHIURA FARA PREA MULT ZGOMOT

Ma uit pe blogurile beauty si vad, mai ales acum, in preajma sarbatorilor de iarna, o explozie de manikura modeli. Ramai uimit sau mai bine zis stupefiat de inovatiilesofisticateale momentului. Unghiile au devenit un subiect atat dedezbatutatat teoretic, cat si practic, incat te astepti sa vezi cam tot ceea ce nu iti trece prin cap. De curand, am vazut si unghii-acvariu (si nu glumesc! adica inauntrul unghiilor erau pestisori), unghii cu blana, unghii cu pietre scumpe (mai grele decat mana insasi), unghii cu fel de fel de aplicatii bizare si, banuiesc, dificil de purtat, caci nu stiu ce ar putea face o doamna cu unghiile de 10 cm cu tot cu mini-acvariul aferent. In fine! Fiecare cu gustul sau! Dar ma gandesc eu asa: de ce sa nu va arat si cateva modele de unghii purtabile, unghii cu bun simt, cu modele delicate, fara pesti si fara multe karate?! 😃

nohtilepe nohte lepe nohte lepe nohte lepe nohte lepe nohte lepe nohtenohti

Modelele de unghii de mai sus sunt unele dintre acele modele pe care le poti purta oricand, daca esti o fire eleganta si, in acelasi timp, jucausa. 🤗

NOI MODELE DE UNGHII PENTRU CRACIUN

Cu o vechime de aproximativ 5000 de ani, manichiura, denumita, in ziua de astazi, o carte de vizita indubitabila reuseste sa acapareze fascinatia fashionistelor de pretutindeni. Daca in timpuri stravechi, nuantele de rosu inchis erau preamarite de elitele aristocrate, iata ca, in prezent, avem la dispozitie o paleta cromatica enorma cu ajutorul careia putem crea nenumarate modele de manichiura. Am selectat in galeria foto de mai jos unele dintre cele mai frumoase modele de unghii pe care le puteti asorta tinutelor de Craciun. Modelele de manichiura imbina eleganta cu precizia formelor, linii drepte si curbe jucandu-se cu puncte clare. Motivele florale nu lipsesc nici macar in preajma sarbatorilor.

Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun Unghii Craciun

Nuante perlate de oja se intrepatrund cu tonuri mate si cu multfarmec! 💅

Pleteni ali NAIL NAIL reliefna: SPOMINI ZIMA

Vrei sa stii ce am mai descoperit intre timp? Modele de manichiura in relief! Imi plac foarte mult! Sunt modele de unghii ideale pentru iarna 2017-2018. Structura acestorunghii cu model in relief este realizata din gel. Ceea ce face din aceste modele de unghii un trend hot al iernii este tocmai imbinarea noului cu vechiul. Nu-i asa ca ca unghiile aceste va aduc aminte de puloverele lucrate cu sarguinta de bunicile noastre? Cand am vazut aceste unghii, mi-am zis: iata unghiute care seamana cu serpisorii de pe puloverele bunicii!

nail modelanail modelanail modelanail modelanail modelanail modelanail modelanail modelanail modelanail modela

Majoritatea acestor modele au un avantaj: combinarea nuantelor! Constrastul cromatic este accentuat de aceste modele in relief.

Unghii tricotate! Asa vreau sa le numesc! 🤗💅