CACIULA TRICOTATA, UN MUST HAVE ATEMPORAL

pletená čiapka to je “reginaaccesoriilor din aceasta iarna. Amintindu-ne cu nostalgie de vremurile dulci ale copilariei, de manuirile destoinice ale undrelelor bunicii, de mirosul firelor de lana, caciula tricotata pastreaza aroma timpului trecut. Acum este chic sa porti caciula handmade (ca doar ne place sa folosim cuvintela moda). Dar, in realitate, caciula tricotata este un must-have atemporal.

zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapkyVenite la pachet cu fulare groase tricotate, caciulile din lana sunt indispensabile iernii geroase.

MODELY čiapky zimu 2017-2018

Považovaná mnohými dam dnes zastarané alebo zastaralé kus odevu, z môjho pohľadu viečka je stále šik doplnkom a je to nutné, a to najmä v zimnom období. Dokonca som nevedela, čo na seba, v poslednej dobe, čo sa týka čiapok… tak som začal hľadať na internete. Zistili sme tieto nádherné modely klobúkov. Väčšina z nich sú vyrobené z vlny. Všetky sú kúpala v nádherných farbách a sú zdobené lesklými doplnkami. Moc sa mi páči farebné barety. K dispozícii sú moderné a môžu byť nosené s ležérne oblečenie, a s jedným elegantné. Ale páči sa mi klobúk a lákadlami medzivojnového obdobia. Kvetinové motívy sú súčasťou zbierky klobúkov nižšie.

zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky zimné čiapky

foto willi.ro

 

NATURAL SI SIMPLITATE IN BIJUTERIILE SUPRADIMENSIONATE

Pusa sub umbra modernismului derizoriu si haotic, frumusetea feminina incepe sa uite treptat de eleganta naturalului si de simplitatea gustului. O femeie stilata se cunoaste nu numai dupa hainele care ii imbraca trupul, nu numai dupa parfumul pe care il lasa in urma, ci si dupa bijuteriile pe care le poarta zi de zi sau la ocazii selecte. Pentru sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018, fashionistelor le sunt recomandate príslušenstvo exclusiviste, cu nuante clare de eleganta si farmec. Se poarta bijuteriile supradimensionate, cu predecesori antici, caci sa nu uitam tablourile cu femeile din Roma Antica sau din vechea Elada, care erau amatoare ale bratarilor late si ale colierelor mari, ornamentate cu pietre mari.

šperky šperky šperky šperky šperky šperky

Vizualizand imaginile din galeria de mai sus, poate aveti tendinta sa afirmati: unde este simplitatea? Ei bine, tocmai aici este paradoxul tendintelor actuale: naturalismul si simplitatea bijuteriilor moderne provin din supradimensionarea lor. Asadar, pentru Craciunul 2017 si Revelionul 2018 va propun aceste modele de bijuterii unice!

FLUTURI ETERICI SI ORGANZA MAGICA: ACCESORII DERYA ASKOY

Cunoscuta in lumea magica a fashion-ului sub pseudonimul de Jewelera, Derya Askoy este un artist desavarsit al modernismului eteric. Intreaga opera a Deryei Askoy defineste o gingasie fara seaman, fluturi care isi odihnesc trupurile firave pe piele fiind laitmotivul accesoriilor fanteziste. Derya Askoy, una dintre cele mai cunoscute artiste a Istanbulului, pune accent pe vibratia culorilor si pe textura delicata si fluida a organzei.

derya aksoy DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY

Bratari, inele si coliere cu fluturi eterici alcatuiesc colectia de accesorii a Deryei Askoy.

INELE, COLIERE SI BRATARI PENTRU FEMEIA ELEGANTA

Accesoriile create pentru primavara 2018 sunt destinate femeii moderne, elegante, care isi pune in valoare frumusetea ochilor, supletea mainilor si delicatetea intregului corp. Inelele, colierele si bratarile sunt de o raritate aparte, pietrele semipretioase si pretioase decoreaza bijuteriile fara seaman. Inspirate din gratia accesoriilor antice, minunatele bijuterii se supun supradimensionarii.

šperky šperky šperky šperky šperky šperky šperky šperky

Perlele nu pot lipsi din cutia magica cu bijuterii, ele fiind un must have decorativ superb.