FLUTURI ETERICI SI ORGANZA MAGICA: ACCESORII DERYA ASKOY

Cunoscuta in lumea magica a fashion-ului sub pseudonimul de Jewelera, Derya Askoy este un artist desavarsit al modernismului eteric. Intreaga opera a Deryei Askoy defineste o gingasie fara seaman, fluturi care isi odihnesc trupurile firave pe piele fiind laitmotivul accesoriilor fanteziste. Derya Askoy, una dintre cele mai cunoscute artiste a Istanbulului, pune accent pe vibratia culorilor si pe textura delicata si fluida a organzei. 

derya aksoy DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY

Bratari, inele si coliere cu fluturi eterici alcatuiesc colectia de accesorii a Deryei Askoy.

FETELE ASCUNSE ALE FEMEII: PICTURILE SUPRAREALISTE ALE LUI AMY JUDD

Misterioasele picturi ale lui Amy Judd ofera aspecte incantatoare ale feminitatii. Ea creeaza imagini pline de sensibilitate, care ne pune semne de intrebare. Bazandu-se pe relatia ancestrala dintre femeie si animale si pe povestile stravechi, portofoliul ei de picturi reda o infuzie a elementelor magice. Jucandu-se cu tonuri cromatice blande, elegantele picturi suprarealiste denota fete acoperite de femei. De asemenea, Judd afirma ca figurile feminine pe care le infatiseaza in imaginile misterioase pun in evidenta forta femeii si nu fragilitatea ei.photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic   photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic photo realistic

Creaturile frumosului, femeile cu fata ascunsa, sunt adevarate capodopere de arta.

AGNIESZKA LOREK: DRAMATISM SI SOBRIETATE IN FOTOGRAFII FANTEZISTE

Fotograf modern-fantezist si stilist de renume international, Agnieszka Lorek se face remarcata datorita creatiilor sale inedite. Fotografiile sale aduc in prim plan un univers dramatic, in care natura capata note inspaimantatoare iar modelele sunt coborate parca dintr-o imagine de basm.

agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek agnieszka lorek

Agnieszka Lorek isi incadreaza fotografiile in Deviant Art, o altfel de modalitate de a exprima in culori frumosul artistic.

MASUTE DE CAFEA INSPIRATE DIN LAGUNA ALBASTRA

Designerul Alexandre Chapelin, ce provine dintr-o familie de artisti, a finalizat recent o senzationala serie de masute de cafea, inspirate din natura. Chapelin a combinat marmura travertin cu straturi de rasina albastra pentru a atinge aspectul final. Alexandre Chapelin lucreaza, in prezent, in atelierul sau, La Table, in Saint Martin, si influenta imprejurimilor tropicale se oglindesc in munca sa.

laguna albastra 2 laguna albastra 3 laguna albstra 4

Inca de la o varsta frageda, Alexandre Chapelin si-a descoperit talentul artistic. Dupa ce a studiat, timp de mai multi ani, in domenii diferite ale artei, si ca urmare a celor 15 ani de experienta profesionala, a hotarat ca este timpul sa realizeze proiectul “Masa“. Pentru ambitiosul proiect, a colaborat cu arhitectul Patrick Lapierre.

PEDEPSESTE-TI BARBATUL! IA-L LA SHOPPING!

Daca vrei sa pedepsesti un barbat, daca vrei sa fii sadica si daca vrei sa epuizezi fiecare colt de nerv al partenerului tau, atunci… ia-l la shopping! Aceasta este cea mai buna cale de a te razbuna! Iata cateva imagini extrem de amuzante care au facut inconjurul lumii! :)

SHOPPING MEN SHOPPING MEN SHOPPING MEN SHOPPING MEN SHOPPING MEN SHOPPING MEN

Plini de “patos” si extrem de “rabdatori”, barbatii isi asteapta consoartele pe fiecare canapea disponibila, pe scari, atarnati pe scaune sau chiar pe jos!