Printemps 2018 apporte de nouveaux modèles manucure

printemps 2018 manucure est un feu, dynamique, plein d'espoir et de style. Sur la base de forme légèrement carrée experts des onglesart ongles nous vous proposons modèles manucure des couleurs précises. Tant la tendance est en fleur, et les différentes peintures, certains aspect traditionnel, alors que d'autres avec une forte influence moderne. Ne manquez aucun scintillement d'or modèle hombre clous. Aussi avec relexii nacre points 3D et des stries restent des repères importants de manucure printemps 2018.

art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles art ongles

💅❤

MODELE INEDITE DE MANICHIURA PENTRU VARA 2017

Vrei sa mergi la mare si nu stii ce model de unghii se asorteaza costumului tau de baie? Iata cateva modele de unghii cu gel care te vor scoate din impas!

Unghiile cu modele florale si cu fructe, unghiile cu aplicatii, precum si nuantele vibrante de galben, corai sau fuchsia te vor ajuta sa atragi toate privirile!

CANADIAN NAILS ART DESIGN 2017

Printre miile de modele de manichiura se numara siCanada nails design, pe intelesul nostru: unghii cu frunze de artar aplicate sau pictate. Lasand la o parte vitalitatea de care dau dovada, unghiile cu model canadian reusesc sa aduca in prim plan eleganta de care ai nevoie in zilele toride de vara. Asadar, alaturi de unghiile cu fructe sau flori, unghiile pictate cu frunze de artar reprezinta solutia ideala de a oferi prospetime si spirit ludic.

canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design

  1. De asemenea, specialistii beauty ne recomanda unghiile animal print colorat, unghiile cu dungi sau cu puncte, unghiile cu mesaje, cele cu aplicatii sau unghiile monocolore. Poarta pe unghii frumusetea din tine! ?

UNGHII CU FLORI PENTRU VARA 2017

Florile constituie un laitmotiv almanichiurii moderne. Realizate cu delicatete si invaluite in nuante suave de vara, modelele florale accesorizeazamanucure, emanand eleganta, vitalitate si prospetime. Specialistii inart ongles ne recomanda sa ne impodobim cu moderatie unghiile, alegand modele care pun in evidenta frumusetea simplista. Mai jos, sunt doar cateva dinmodelele de unghii cu flori pe care le puteti aplica in aceasta vara. Unele sunt realizate cuoja semipermanenta, altele sunt pictate pe structura cu gel.

unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori

Orice metoda de aplicare amanichiurii vei alege, important este sa fii in trend cu inovatiile actuale ale expertilorbeauté.

UNGHII CU MODEL PENTRU VARA 2017

Nu stiati care sunt modelele de unghii care se poarta in acest sezon calduros? Bineinteles ca dungile, florile, punctele si micile accesorii sunt in trend si in 2017. Iata doar cateva dintre modelele de manichiura pe care ni le recomanda expertii nails beauty!

unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017

Voua care model de unghii va place?