Primavera 2018 trae nuevos modelos de manicura

primavera manicura 2018 es un fuego, vibrante, lleno de esperanza y estilo. Sobre la base de las uñas ligeramente expertos forma cuadradaarte uñas proponemos modelos de manicura el color exacto. Tanto la tendencia está en flor, y las diversas pinturas, algunas aspecto tradicional, mientras que otros con una fuerte influencia moderna. No se pierda ningún brillo de oro modelo ombre clavos. También nácar con puntos y rayas en 3D relexii siguen siendo importantes hitos de la primavera manicura 2018.

arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas arte uñas

💅❤

MODELO uñas para el otoño 2016

Para el otoño 2016, especialistas arte de uñas se recomienda modelos gel del clavo a rebosar de energía. clavos monocromáticas ya no están de moda, que son estándares de la monotonía. uñas ombre, animal print, watermarble con flores y frutos permanecen en las posiciones de liderazgo esta temporada de frío!

gel del clavo gel del clavo gel del clavo gel del clavo gel del clavo gel del clavo

Manicura diseños ustedes que le gustaría?

TENDINTELE IN MANICHIURA PENTRU TOAMNA 2016

manicura reprezinta un aspect important al modei si pe marile podiumuri au inceput sa fie exemplificate trendurile in materie de manichiura pentru toamna 2016. Unghiile rotunde sunt centrul atentiei in acest sezon. In ceea ce priveste nail-art-ul, iata care sunt principalele tendinte:

Geometria pe unghii reprezinta un trend foarte interesant si, in acelasi timp, abstract. Poti opta pentru o dunga de culoare pe fundal deschis, pentru forme geometrice bine definite, contrastante sau pentru un model complex cu dungi. De asemenea, ai libertatea de a face asta pe o unghie, pe post de accent, sau pe toate unghiile.

pintura geométrica

Trendul spatiului negativ se foloseste de designul minimalist de aceasta data. Unghia ramane in mare parte necolorata, iar nail art-ul este facut in dungi subtiri sau forme geometrice. Aceasta tendinta vine in completarea celui cu forme geometrice.

unghii french cu negru

Nuantele metalice, electrice sau inspirate de diverse pietre pretioase revin in forta. Totusi, de retinut ca acest trend merge cel mai bine cand este purtat de unul singur si nu atunci cand este inclus in manichiuri cu nail art.

unghii metalice

Desi culorile metalice sunt preferate in acest sezon, finish-ul unghiei trebuie sa fie mat, mai putin lucios. De asemenea, te poti juca cu o combinatie intre finish-ul mat si cel perlat pentru a forma un design interesant.

unghii mate

Culorile clasice raman in tendinte si in toamna care urmeaza.

unghii clasice

Nici trendul ombre (degrade) nu pare sa dispara din topul manichiurii de toamna 2016. Lasa culorile sa se dizolve una in cealalta pe unghia ta sau aplica ojele in mai multe straturi, folosindu-te de un buretel.

unghii ombre

Petele y stropii sunt parte din tendintele in manichiura acestei toamne. Te poti folosi de o pensula evantai pentru arte de uñas ca sa creezi urme vizibile de pensula sau de o periuta de dinți pe care nu o mai folosesti pentru a crea stropi de culoare peste baza.

unghii cu stropi

Si nu in ultimul rand, accesorios sunt un must have al trendurilor din aceasta toamna in materie de manicura. De la inele midi, la piercinguri de unghie, aplicatii metalice sau folii de manichiura, toate pot fi folosite pentru a crea o manichiură artistica deosebita.

TINKERBELL PRINDE VIATA PE UNGHIILE NOASTRE

Culori, flori, fluturi, dungi, buline si Tinkerbell vor poposi pe unghiile noastre in aceasta vara! Manichiura moderna ne pune la dispozitie cele mai spectaculoase modele de unghii cu care vom intampina vara 2016. Culoarea isi face de cap, contrastul cromatic fiind unul desavarsit. Unghiile ombre, watermarble, glitter si manichiura cu fructe estivale ne ofera prospetime si o reintoarcere a copilariei.

clavos flores clavos flores clavos flores clavos flores clavos flores clavos flores clavos flores clavos flores

Tot ceea ce trebuie sa luam in calcul este mentinerea liniei elegante a manichiurii. Specialistii arte uñas ne propun eliminarea supraincarcarii coloristice, care determina haos vizual si o inestetica frapanta.

UNGHII CU MODEL OMBRE PENTRU VARA 2016

Unghiile ombre sau in degrade reprezinta un must-have al sezonului primavara-vara 2016. Oferind eleganta si rafinament, modelos manicura sombra pot fi asortate atat outfit-urilor casual, cat si celor office sau de ocazie. Realizarea unghiilor ombre are la baza folosirea in degrade a tonurilor cromatice apartinand aceleeasi culori.

unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre

Expertii nail art ne recomanda ca vara aceasta sa aplicam pe unghii modele variate, de la celebrul animal impresión, la picturi cu fructe si flori.