BIJUTERIILE STATEMENT SUNT ACCESORIILE TOAMNEI 2016

Bijuteriile statement reprezinta un must-have al anului 2016. Accesoriile supradimensionate ofera un plus de valoare outfit-ului si o eleganta indubitabila. Cerceii lungi si inelele maxi, ornate cu pietre colorate, realizeaza o imagine chic a femeii moderne.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Influentele acvatice si motivele florale sunt inspiratia creatorilor de accesorii de lux ale toamnei 2016.

5 NOI TENDINTE IN MACHIAJUL TOAMNEI 2014

In ceea ce priveste vestimentatia, in ultima perioada, am observat ca designerii vin cu fel de fel de propuneri inedite. Dar ce facem cu machiajul? O imagine feminina perfecta include un machiaj impecabil. Pentru aceasta toamna, specialistii make-up, ne recomanda cinci modele de machiaj.

Cine nu a auzit de cat eyes? Un machiaj simplu, clasic si care are menirea de a intensifica privirea si de a contura forma ochilor. Se foloseste eyeliner-ul sau creionul dermatograf negru, dar nu se exclud eyeliner-urile colorate.

cat eye

Gene alungite si un machiaj minimalist. Un ruj de buze in nuante neutre si un rimel negru pentru alungire fac minuni. Trusa ta de machiaj trebuie sa le contina! Nu putem trece cu vederea fardul de obraz si fondul de ten, cu particule iluminatoare- doua elemente indispensabile oricarei fashioniste.

gene alungite1

Rujul rosu! Un produs cosmetic nedeslipit femeilor romantice. Si cum rujul rosu merge mana in mana cu rimelul pentru volum, iata ca acest model de machiaj, care poate fi folosit atat ziua, cat si seara, devine un must- have al toamnei 2014.

gene volum

Machiajul minimalist ramane in clasamentul celor mai uzuale tipuri de machiaj de zi. Fondul de ten si blush- ul sunt cosmeticele responsabile pentru realizarea machiajul simplu si natural.

machiaj mini

Asa cum era si firesc, topul celor cinci trend- uri, in machiajul sfarsitului de an, are si o categorie glamour: machiajul cu nuante metalice de auriu, argintiu si bronz. Fardul de pleoape puternic sidefat este utilizat pregnant in acest tip de machiaj de seara.

metalic2

Nu uitati sa accesorizati tinuta vestimentara cu elemente caracteristice sezonului toamna- iarna 2014: bijuterii statement, palarii supradimensionate si esarfe!