ACCESORII DE PAR PENTRU MIREASA TOAMNEI 2016

Accesoriile de par constituie un must-have al oricarei mirese. Coronitele din flori naturale, agrafele, tiarele cu aplicatii glamour sunt piese unice care au menirea de a impodobi aranjamentul capilar al miresei moderne. Coafura lejera, adorata de catre toti hair stylistii, poate fi asortata cu accesorii de par delicate si cu o rochie de mireasa cu influente vintage.

accesorii par accesorii par accesorii par accesorii par accesorii par

Care model de accesorii de par va place?

MODELE DE ACCESORII PENTRU MIREASA MODERNA

Naturaletea, simplitatea si minimalismul isi pun amprenta pe tendintele fashion-ului modern. Sezonul nuntilor a inceput si, asa cum era de asteptat, designerii ne ofera o gama extrem de diversificata de accesorii pentru miresele lui 2016. Diademele glossy, tiarele delicate si cerceii rafinati, stilizati cu mici pietre stralucitoare, invaluie cu eleganta tinuta miresei moderne. De asemenea, un trend hot al momentului sunt accesoriile din flori naturale, si aici vorbim fie de coronitele din flori, fie de buchetele de mireasa.

ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA ACCESORII MIREASA

Totdata, coafura de mireasa trebuie sa apartina unui stil natural, elegant.

MIREASA 2016 VA PURTA ACCESORII COLORATE CU FLORI

Daca esti o femeie romantica si iubesti frumusetea florilor, poti purta accesorii colorate cu flori. Mireasa boema a anului 2016 va accesoriza aceste minunatii unei rochii diafane si unei coafuri lejere si indraznete.

 

In galeria foto alaturata, am selectat bijuterii si accesorii de par, potrivite pentru tine, draga viitoare mireasa! Acestea iti vor pune in valoare imaginea, dar si latura gingasa si sofisticata.cercei-floare clama-cu-flori clutch-cu-aplicatii elastic-negru-cu-trandafiri palarie-de-soare agrafa-cu-trandafiri bentita-cu-flori

Bentite de par, agrafe cu flori textile, palarii de soare, cercei cu flori, clutch cu aplicatii florale, elastice de par cu flori- un arsenal intreg pentru viitoarea mireasa a lui 2016.