BIJUTERIILE STATEMENT SUNT ACCESORIILE TOAMNEI 2016

Bijuteriile statement reprezinta un must-have al anului 2016. Accesoriile supradimensionate ofera un plus de valoare outfit-ului si o eleganta indubitabila. Cerceii lungi si inelele maxi, ornate cu pietre colorate, realizeaza o imagine chic a femeii moderne.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Influentele acvatice si motivele florale sunt inspiratia creatorilor de accesorii de lux ale toamnei 2016.

PASIUNE SI LUX… BIJUTERIILE SUPRADIMENSIONATE

Bijuteriile statement- o marea iubire a femeilor! Senzuale, rafinate, pretioase si sofisticate, accesoriile sunt un lux al fashion-ului. Coliere, inele si bratari decorate cu pietre scumpe innobileaza femeia moderna. Supradimensionarea bijuteriilor este un must-have al anului 2016.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Ravasitoare, accesoriile maxi stilizeaza outfit-ul femeii extravagante si elegante.

AELIA PETRO SI ACCESORIILE SUB FORMA DE DRAGONI

Aelia Petro a devenit surprinzator de cunoscuta datorita miniaturilor sculpturale pe care le prezinta in atelierul sau, Art by Aelia. Inspirandu-se din Games of Thrones, artista Aelia Petro creeaza o colectie unica, pe care o denumeste sugestiv Dragon Draper. Colierele, bratarile, inelele sunt reprezentari ale celor neatinsi de foc, dragonii. Perceput ca totem in unele civilizatii antice si chiar datator de viata, fiul lui Daenerys Targaryen, dragonul, este considerat de catre Aelia Petro un simbol al fortei si un accesoriu perfect pentru fashioniste lui 2016.

aeliapetro2 (1) aelia6 aeliapetro3 aeliapetro1 aeliapetro5 aelia2 aelia5 dragon24 aeliapetro6 aelia1

Paleta cromatica abordata de catre artista este fascinanta, efervescenta. Obiectele de arta sculpturala sub forma de dragoni ofera un stil vizionar si protectiv.

PLICURI DIN PIELE PENTRU IUBITOARELE DE PISICI

Fara niciun dubiu, suntem in era handmade-ului! Observam o reintoarcere spre valorile ancestrale, spre minimalismul primar, spre frumusetea de altadata. Ultimele colectii vestimentare ne confirma acest fapt. Sofisticate si exclusiviste, creatiile realizate manual acapareaza universul fashion modern. Vedem din ce in ce mai des rochii de mireasa acesorizate cu broderii handmade, diademe si coronite din flori naturale, posete din piele naturala cusute cu mana. A venit si vremea iubitoarelor de animalute. Lavinia, detinatoarea “lavinexclusive“, ne ofera o colectie de plicuri confectionate din piele naturala si bumbac si care sunt decorate desavarsit cu chipuri de pisici.

plic cu pisica 1 plic cu pisica 2 plic cu pisica 3 plic cu pisica 4

Plicurile din piele naturala cu pisici creeaza un adevarat trend in randul detinatorilor de companioni patrupezi.