MODELI Manikura UNIQUE POLETJE 2017

Želite, da gredo na morje in ne vem, kateri model za nohte nosite kopalke? Tukaj je nekaj nohtov gel, ki vas bo ven iz težav!

Nohti z rastlinskimi in sadja, nohtov aplikacij in živahnih odtenkih rumene, koral ali fuksija bo pomagalo, da bi pritegnili vse oči!

CANADIAN NAILS ART DESIGN 2017

Printre miile de modele de manichiura se numara siCanada nails design, pe intelesul nostru: unghii cu frunze de artar aplicate sau pictate. Lasand la o parte vitalitatea de care dau dovada, unghiile cu model canadian reusesc sa aduca in prim plan eleganta de care ai nevoie in zilele toride de vara. Asadar, alaturi de unghiile cu fructe sau flori, unghiile pictate cu frunze de artar reprezinta solutia ideala de a oferi prospetime si spirit ludic.

canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design

  1. De asemenea, specialistii beauty ne recomanda unghiile animal print colorat, unghiile cu dungi sau cu puncte, unghiile cu mesaje, cele cu aplicatii sau unghiile monocolore. Poarta pe unghii frumusetea din tine! ?

NAILS CVETJE ZA POLETJE 2017

Florile constituie un laitmotiv almanikura moderne. Realizate cu delicatete si invaluite in nuante suave de vara, modelele florale accesorizeazamanikura, emanand eleganta, vitalitate si prospetime. Specialistii innohtov art ne recomanda sa ne impodobim cu moderatie unghiile, alegand modele care pun in evidenta frumusetea simplista. Mai jos, sunt doar cateva dinmodelele de unghii cu flori pe care le puteti aplica in aceasta vara. Unele sunt realizate cuPolutrajan lak za nohte, altele sunt pictate pe structura cu gel.

žeblji cvetje žeblji cvetje žeblji cvetje žeblji cvetje žeblji cvetje žeblji cvetje

Orice metoda de aplicare amanikura vei alege, important este sa fii in trend cu inovatiile actuale ale expertilorlepota.