Os mais belos buquês de casamento de 2018

Buquê de flores É um dos acessórios que dão muitas noivas dores de cabeça. Se ele é feito de flores silvestres, tanto lilases brancas, rosas, orquídeas, peônias, caminho, jasmim e cravos, bouquets representam verdadeiro oásis de beleza e elegância. Há muitas noivas que preferem naturalidade fresco da natureza com bagas impingidas flores do fim do verão.

bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva bouquet de noiva

Um casamento perfeito começa com um buquê de tirar o fôlego! 👰💐

Modele de machiaj indian

Caracterizata prin senzualitate, spiritualitate si mister, femeia hindi intruchipeaza o frumusete debordanta. Traditia este trasatura primordiala a acestei frumuseti. Daca nu ar apela la enigmele cromatice ale traditiei, femeia hindi nu ar fi atat de ravisanta.

Machiajul reprezinta unul dintre punctele fundamentale ale sublimului feminin hindi. Punand accent pe conturul ochilor, machiajul smokey eyes este un model destul de des intalnit. De asemenea, buzele colorate in nuante vibrante sunt in acord cu bijuteriile supradimensionate.

Hindi womanHindi woman Hindi woman Hindi woman Hindi woman Hindi woman

Frumusetea femeii hindi este intregita de preaminunatul sari, rochia simbolica a Indiei.

vestidos de noite sensuais de Charbel Zoe

Charbel Zoe É um dos principais designers do momento. Suas peças de roupa na junção de transparente brilhante sensual e elegante. vestidos especiais de ocasiãoIsso Charbel Zoe criou com tal pathos, destinado a mulheres modernas.

Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe Charbel zoe

vestidos exclusivos e arrebatadora assinados por ocasião Charbel Zoe deliciar fashionistas em toda parte.

CACIULA TRICOTATA, UN MUST HAVE ATEMPORAL

Caciula tricotata é “reginaaccesoriilor din aceasta iarna. Amintindu-ne cu nostalgie de vremurile dulci ale copilariei, de manuirile destoinice ale undrelelor bunicii, de mirosul firelor de lana, caciula tricotata pastreaza aroma timpului trecut. Acum este chic sa porti caciula handmade (ca doar ne place sa folosim cuvintela moda). Dar, in realitate, caciula tricotata este un must-have atemporal.

Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarnaVenite la pachet cu fulare groase tricotate, caciulile din lana sunt indispensabile iernii geroase.

MODELE DE CACIULI PENTRU IARNA 2017-2018

Considerata de multe doamne din ziua de astazi o piesa vestimentara invechita sau demodata, din punctul meu de vedere caciula inca este un accesoriu chic si necesar, mai ales in timpul iernii. Chiar nu mai stiam ce se poarta, in ultima perioada, in materie de caciuliasa ca am inceput sa caut pe internet. Am gasit aceste modele superbe de caciuli. Majoritatea sunt confectionate din lana. Toate sunt scaldate in nuante minunate si sunt decorate cu accesorii glossy. Imi plac mult beretele colorate. Sunt si moderne si pot fi purtate atat cu un outfit casual, cat si cu unul elegant. Dar imi plac si cele cu alura de palarie din perioada interbelica. Motivele florale reprezinta un reper al colectiei de caciuli de mai jos.

Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna

Foto willi.ro