CACIULA TRICOTATA, UN MUST HAVE ATEMPORAL

Caciula tricotata é “reginaaccesoriilor din aceasta iarna. Amintindu-ne cu nostalgie de vremurile dulci ale copilariei, de manuirile destoinice ale undrelelor bunicii, de mirosul firelor de lana, caciula tricotata pastreaza aroma timpului trecut. Acum este chic sa porti caciula handmade (ca doar ne place sa folosim cuvintela moda). Dar, in realitate, caciula tricotata este un must-have atemporal.

Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarnaVenite la pachet cu fulare groase tricotate, caciulile din lana sunt indispensabile iernii geroase.

MODELE DE CACIULI PENTRU IARNA 2017-2018

Considerata de multe doamne din ziua de astazi o piesa vestimentara invechita sau demodata, din punctul meu de vedere caciula inca este un accesoriu chic si necesar, mai ales in timpul iernii. Chiar nu mai stiam ce se poarta, in ultima perioada, in materie de caciuliasa ca am inceput sa caut pe internet. Am gasit aceste modele superbe de caciuli. Majoritatea sunt confectionate din lana. Toate sunt scaldate in nuante minunate si sunt decorate cu accesorii glossy. Imi plac mult beretele colorate. Sunt si moderne si pot fi purtate atat cu un outfit casual, cat si cu unul elegant. Dar imi plac si cele cu alura de palarie din perioada interbelica. Motivele florale reprezinta un reper al colectiei de caciuli de mai jos.

Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna Caciula iarna

Foto willi.ro

 

NATURAL SI SIMPLITATE IN BIJUTERIILE SUPRADIMENSIONATE

Pusa sub umbra modernismului derizoriu si haotic, frumusetea feminina incepe sa uite treptat de eleganta naturalului si de simplitatea gustului. O femeie stilata se cunoaste nu numai dupa hainele care ii imbraca trupul, nu numai dupa parfumul pe care il lasa in urma, ci si dupa jóias pe care le poarta zi de zi sau la ocazii selecte. Pentru sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018, fashionistelor le sunt recomandate acessórios exclusiviste, cu nuante clare de eleganta si farmec. Se poarta bijuteriile supradimensionate, cu predecesori antici, caci sa nu uitam tablourile cu femeile din Roma Antica sau din vechea Elada, care erau amatoare ale bratarilor late si ale colierelor mari, ornamentate cu pietre mari.

jóias jóias jóias jóias jóias jóias

Vizualizand imaginile din galeria de mai sus, poate aveti tendinta sa afirmati: unde este simplitatea? Ei bine, tocmai aici este paradoxul tendintelor actuale: naturalismul si simplitatea bijuteriilor moderne provin din supradimensionarea lor. Asadar, pentru Craciunul 2017 si Revelionul 2018 va propun aceste modele de bijuterii unice!

BORBOLETAS éter e organza ACESSÓRIOS mágicas DERYA ASKØY

Conhecido no mundo mágico da moda sob o nome de joalheiro, Derya Askoy Ele é um artista consumado essencial modernismo. Todo o trabalho de Derya ASKØY define uma ternura sem igual, borboletas descansar seu corpo frágil pele é o leitmotiv de acessórios extravagantes. Derya ASKØY um dos artistas mais famosos de Istambul, centra-se na cor vibração e textura delicada e fluidez de organza.

mar aksoy Freenet ASKOY Freenet ASKOY Freenet ASKOY Freenet ASKOY Freenet ASKOY Freenet ASKOY Freenet ASKOY

Pulseiras, anéis e colares com borboletas coleção etérea de acessórios Dery-se ASKØY.

Anéis, colares e pulseiras para a mulher elegante

acessórios criado para a Primavera de 2018 são para a mulher moderna, elegante, que coloca a beleza dos olhos, mãos e toda delicada flexibilidade corporal. Anéis, colares e pulseiras são uma raridade especial, pedras semipreciosas e preciosas decorar jóias incomparável. Inspirado pela graça de acessórios antigos, jóias assunto maravilhoso superestimada.

jóias jóias jóias jóias jóias jóias jóias jóias

Pérolas não pode perder a caixa mágica com jóias, eles são um deve ter soberba decorativo.