MODELOS Manicure UNIQUE VERÃO 2017

Quer ir para o mar e não sei o que prego modelo Vista seu traje de banho? Aqui estão alguns gel prego que vai te tirar de problemas!

Pregos com floral e de frutas, aplicações de unhas, e tons vibrantes de amarelo, coral ou fúcsia irá ajudar a atrair todos os olhos!

Manicure FRUIT A nova tendência de Verão de 2016

vibração de cor toma seu pedágio em manicure vamos usar neste verão. Um dos mais espetacular prego é manicure com fruta colorida. Melões e morangos são manchetes vermelhas nos dias quentes de verão. Verde, vermelho e preto são cores contrastantes proporciona vitalidade e energia.

fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure

A galeria de fotos acima apresenta algumas das mais belas frutas prego. Para você qual o modelo que você gosta?

TENDINTE IN MANICHIURA ANULUI 2016

S-au scris o multime de articole despre manicure si se vor mai scrie. In fiecare zi, apar alte modele, tehnica de manichiura se imbunatatesteDorinta noastra de a ne etala unghiile perfecte creste si ea. Specialistii arte de unha incearca sa tina pasul cu cele mai noi tendinte si chiar reusesc. unhas noastre sunt pictate cu fructe, flori, miniaturi ale naturii, vietati acvatice, animalute, motive tribale. In fiecare sezon, trend-ul in manichiura se schimba. Influentele din moda se revarsa si asupra unghiilor. Intr-un post recent chiar scriam despre stransa legatura dintre manicure e moda.

unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel

modelos de unhas de mai sus sunt doar cateva dintre minunatiile pe care ni le recomanda expertii beleza pentru vara aceasta.

MANICHIURA, O MODALITATE DE INFRUMUSETARE EXTERIOARA

Frumusetea exterioara feminina se manifesta in nenumarate moduri. manicure reprezinta una dintre aceste modalitati de infrumusetare a imaginii proprii. Pornind de la colorarea unghiilor cu carmin sau alte extracte din plante si roci, manicure a ajuns, in momentul de fata, la o evolutie surprinzatoare, oferind un real spectacol al formelor si al cromaticii. Fiecare anotimp isi are modelos de unhas specifice. Fiecare eveniment isi are culorile sale. Fiecare sarbatoare aduce motivele sale. Asadar, pentru ca suntem in plina vara si arsita soarelui ne copleseste, avem la dispozitie modele de unghii cu mesaj de prospetime si energie. Se poarta modelele de manichiura cu flori si fructe, cu animalute, cu oja glitter, cu accente naturale.

unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel unhas de gel

Vara 2016 ne aduce modelos de manicure unice, sofisticate si pline de vitalitate!

NOI TREND-URI IN MANICHIURA ESTIVALA

Trend-urile in manichiura sunt din ce in ce mai diversificate si mai spectaculoase. Datorita faptului ca vara este sezonul in care avem nevoie de racoare si energie, specialistii arte de unha ne-au pregatit prego colorate, accesorizate cu motive florale si cu fructe. Gama cromatica este extinsa, avand acum posibilitatea sa optam pentru culoarea preferata sau pentru combinatia coloristica ce ne caracterizeaza.

prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016 prego 2016

Va plac modelos de manicure alese? Pe care l-ati purta vara aceasta?