Manicure FRUIT A nova tendência de Verão de 2016

vibração de cor toma seu pedágio em manicure vamos usar neste verão. Um dos mais espetacular prego é manicure com fruta colorida. Melões e morangos são manchetes vermelhas nos dias quentes de verão. Verde, vermelho e preto são cores contrastantes proporciona vitalidade e energia.

fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure fruta manicure

A galeria de fotos acima apresenta algumas das mais belas frutas prego. Para você qual o modelo que você gosta?

MODELE DE MANICHIURA MODERNA PENTRU VARA 2016

Diversitatea reprezinta termenul care face legea in domeniul manicure. Monocromia a ramas un trend al femeilor clasice. Stim ca infrumusetarea unghiilor era o dorinta acerba chiar si a anticilor, preafrumoasa Nefertiti si regina Egiptului, Cleopatra, isi colorau unghiile in nuante de rosu. De-a lungul timpului, manicure a fost un simbol al starii sociale, multi ani la rand unghiile colorate fiind etalonul aristocratiei. Din secolul al XX-lea, deja avem de-a face cu primele oje. In anii 70, apare manicure francês, ca, dupa 1990, manichiura sa se dezvolte cu o repeziciune uluitoare, ajungand, in prezent, la o gama extrem de diversificata de modele, care mai de care mai extravagante. Manichiura semnifica, de fapt, picturi in miniatura. Putem aplica pe unghii modele de manichiura cu flori, fructe, pasari, animalute. Putem imbina dungile cu plenitudinea punctelor si cu alte forme geometrice. Fiecare sarbatoare, fie ca este Pasti, fie ca este Craciun, o putem celebra cu ajutorul manichiurii, avand la indemana modele caracteristice acesteia. Putem combina cele mai energice culori pentru a crea cele mai traznite modele de unghii. Iata doar cateva dintre modelos de manicure pe care le putem purta in aceasta vara!

gel de prego gel de prego gel de prego gel de prego gel de prego gel de prego gel de prego gel de prego

prego animal print, watermarble, cu mesaje aplicate, art deco, cu influente tribale- acestea sunt alte modele de manichiura care ne fac cu ochiul. Cele mai frumoase modele de unghii pentru vara 2016 raman unghii cu fructe pictate: kiwi, capsuni, cirese, pepene, ananas. De asemenea, unghiile cu inghetata pictata transmit racoare si prospetime in sezonul estival.