MODELE DE ACCESORII COOL PENTRU VARA 2017

Ce modele de accesorii vom purta in aceasta vara vom afla din articolul prezent. Supradimensionarea si aplicarea motivelor decorative sunt doua elemente primordiale ale accesoriilor 2017. Se poarta argintul, impodobit cu pietre semipretioase in nuante estivale. Cerceii sunt detaliile-surpriza ale noului trend 2017. Daca, pana acum, purtam cercei supradimensionati, iata ca a venit momentul sa ne accesorizam tinutele vestimentare cu cercei mici, eleganti. Colierele sunt un must have, pandantivele lor fiind ornate cu pietre semipretioase si pretioase. 

ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017

De asemenea, talismanele si bratarile metalice revin in forta in aceasta vara. 

12 TALISMANE NOROCOASE DE LA PANDORA ESSENCE COLLECTION

Nu mic este numarul femeilor care poarta talismane norocoase. Superstitie sau trend accesorizant? Posibilitatea existentei unei balante intre a purta un talisman ca si element vestimentar propus de catre designeri si a detine un talisman pentru a aduce noroc in ceea ce isi doreste fiecare este plauzilbila.

essence-pandora-ro

Pandora Essence Collection se bazeaza pe acelasi principiu. Intr-o lume dezordonata si haotica, femeia trebuie sa se regaseasca si sa isi reintalneasca valorile interioare pierdute in neantul stresului zilnic, al problemelor si al trecerii ireversibile a timpului. Daca pana acum am fost obisnuite cu bratarile norocoase ale renumitei marci de bijuterii, in prezent, noua colectie, faurita maiestuos din aur, argint si pietre semipretioase, ofera femeii moderne varianta de a evada din agitatia cotidiana si interioara si patrunderea intr-un univers cald si primitor al exprimarii fara granite a personalitatii si atitudinii proprii. Cele 12 talismane, create intr-o maniera sofisticata si enigmatica, denota valorile personale: Curiozitate, Grija, Demnitate, Rabdare, Generozitate, Optimism, Sensibilitate, Creativitate, Spiritualitate, Dedicare, Intuitie si Convingere.