ELEGANTA FLORALA IN COLECTIA LUI HARRIET WILDE

Harriet Wilde este unul dintre celebrii designeri de incaltaminte pentru mirese care si-a creat un brand asemenea unei declaratii de infrumusetare cu detalii florale, tesaturi fine si un grad maxim de maiestrie. Noua colectie de pantofi va fi disponibila din aceasta toamna, dar punctul culminant este contopirea modernului cu boemul, a elegantei cu feminitatea desavarsita.

wilde1

wilde2

wilde3

Amanuntele accesorale de pe pantofi au doua elemente cheie: modelele florale, imprimate minutios cu laser, si combinatia unica dintre tulle si sofisticata dantela. Intreaga colectie dispune de noua stiluri florale diferite: Bujor ( o fuziune florala delicata a piciorului cu petalele delucate de floare primavaratica ); Delfina ( are doua modele distincte, unul cu platforma si unul cu talpa joasa- ambele au petale de flori ca si curea de prindere a piciorului ); Orhidee ( pantofi speciali creati pentru miresele care isi fac nunta pe plaja sau sunt firi romantice ); Poppy ( model peep-toe cu detalii glamour ); Honey ( cu toc inalt, platforma ascunsa si combinatie de tulle cu dantela ). Celelalte patru modele de pantofi ( Valeriana, Ciubotica-cucului, Iasomie si Daisy ) au varfurile ascutite si sunt invaluite fie in dantela, fie in tesaturi stralucitoare.

wilde4

Pantofii sunt confectionati din piele de cea mai inalta calitate si sunt pictati in nuante domoale de roz pal, nude, auriu, bleu deschis si argintiu.