MODELE DE UNGHII CU PESTI, RACI SI ALGE PENTRU VARA 2016

manicure specifica zilelor estivale ne imbie cu sute de modele care mai de care mai spectaculoase. Si pentru ca atunci cand spunem “vara” ne gandim la valurile racoroase ale marii si la briza calda, m-am gandit ca modelele de unghii cu motive acvatice va vor incanta si va vor aduce un pic de prospetime in aceste zile toride. Pesti, caluti de mare, caracatite, raci, alge, palmieri si valuri- acestea sunt desenele pe care ni le propun expertii arte de unha pentru aceasta vara. Culoarea care predomina manicure este, bineinteles, albastru marin.

MANICHIURA VARA Manichiura caracteristica zilelor estivale ne imbie cu sute de modele care mai de care mai spectaculoase. Si pentru ca atunci cand spunem “vara” ne gandim la valurile racoroase ale marii si la briza calda, m-am gandit ca modelele de unghii cu motive acvatice va vor incanta si va vor aduce un pic de prospetime in aceste zile toride. Pesti, caluti de mare, caracatite, raci, alge si valuri- acestea sunt desenele pe care ni le propun expertii nail art pentru aceasta vara. Culoarea care predomina manichiura este, bineinteles, albastru marin. MANICHIURA VARA MANICHIURA VARA MANICHIURA VARA MANICHIURA VARA MANICHIURA VARA MANICHIURA VARA

O manicure de neuitat pentru o vara memorabila!

Unhas com desenhos coloridos VERÃO 2017

Flores nos campos e frutas em pratos…:) Este é assim que deve ser, certo? Assim como pipoca e frutas são as unhas! especialistas em arte Unhas propomos alguns dos modelos mais bonitos e deliciosos manicure colorido para o verão 2016. cores enérgicas e frescos estão substituindo manicure clássico, preto e branco. Rosas, d ecamp, melancia, morango, cereja, kiwi, limões e laranjas são tomadas para correr, criando uma imagem fantástica de verão.

manicure verão manicure verão manicure verão manicure verão manicure verão manicure verão manicure verãoA galeria de fotos acima apresenta algumas das unhas cor mais bonita dedicada verão 2016!

MODELE DE PEDICHIURA PENTRU VARA 2016

Alaturi de manichiura, pedichiura reprezinta o modalitate de infrumusetare, abordata in special in sezonul cald, atunci cand ne incaltam cu sandale si ni se vad unghiile. Cine spune ca pedichiura nu poate fi ridicata si ea la rangul de arta, asa cum s-a intamplat cu manichiura? Specialistii arte de unhas ne propun pentru aceasta vara modele de pedichiura in culori energice. Pentru iubitoarele de natura inverzita, expertii recomanda modele de pedichiura cu flori e gargarite, in timp ce, modelele cu motive acvatice sunt dedicate amatoarelor de vacante pe plaja.

pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura pedichiura

De asemenea, pedichiura francês si-a castigat un loc deosebit de semnificativ in clasamentul celor mai utilizate modele de colorare a unghiilor. Aplicatiile glossy inca se poarta, dar trebuie sa se tina cont de minimalism si de naturalete. Modelul animal impressão reuseste sa acapareze si pentru aceasta vara domeniul pedichiurii.