LILI ALEEVA SI ANDREY YAKOVLEV: CUPLUL ARTEI PERFECTE

Arta design-ului vestimentar si arta fotografica se contopesc pe taramul unui minunate povesti coloristice. Andrey Yakovlev, celebrul fotograf al Rusiei, si Lili Aleeva si-au dat intalnire pentru a prezenta o colectie nemaipomenita de jurken, venite din lumea fantasticului si a basmului. Diafanul, candoarea si eleganta plasmuiesc un tablou sacru, care reprezinta o moda aparte, fabuloasa si miraculoasa. Modele de piese vestimentare unice, accesorizate cu transparenta, flori supradimensionate si volum, defileaza intr-o sedinta foto de neuitat. Tulle-ul, matasea en satinul se prind intr-o hora sofisticata, in timp ce, simplitatea en minimalismul fac act comun pentru crearea unei collecties van jurken verlengen elevate, jurken care reprezinta etaloane ale avangardei vestimentare.

Taramul de moderne mode ofera o feerie cromatica si structurala grandioasa, pe care noi, fashionistele, o intampinam cu bratele deschise! :)

Collectie jurken IN Charbel KARAM

Noua colectie de rochii de seara a designerului arab, Charbel Karam, numita sugestivMidnight Lust, dezvaluie o eleganta pregnanta a misterului feminin. Rochiile sale fascineaza datorita materialelor rafinate folosite, satin, voal, matase, croite dupa modele autentice mermaid si ornamentate cu perle naturale, cristale si paiete.

Ideea de la care a pornit creatorul de moda din Abu Dhabi este punerea in evidenta a trasaturilor frumoase ale femeilor din Orient. Colectia fashionMidnight Lustsemnifica rezultatul fuziunii caracterului modern cu cel stylish. Daca nu stii ce rochie sa imbraci, atunci lasa-te inspirata de rochiile de seara prezentate mai sus si, fara indoiala, o sa fii regina pentru o noapte!