DANSUL CULORILOR IN MANICHIURA REVELIONULUI

Mai sunt sunt doar cateva zile pana cand vom trece granita anului 2017. Lasam in urma amintiri, momente, imagini. Lasam in urma o parte a timpului. Dar nu lasam dorinta de infrumusetare, caci nu putem sarbatori sfarsitul anului fara vibratia culorilor si explozia modelelor pictate pe unghii. Simplitate aparte, profesionalism, rigoare a liniilor, cadenta a nuanteloratribute ale manichiurii iernii 2017. Priviti modelele de unghii pe care le-am pregatit in galeria foto de mai jos! Sunt modele fara nicio pata, deosebite, elegante, perfecte! Motivele traditionale se intersecteaza cu reperele din natura, in special florale, si cu ritmul delicat al punctelor si al dungilor.

nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar nagel Nieuwjaar

Nimic nu poate fi mai frumos decat o femeie care isi poarta manichiura cu stil! 💅

BREI- OF nagel nagel reliëf: HERINNERINGEN VAN DE WINTER

Wilt u weten wat ik ontdekte in de tussentijd? Manicure in reliëf! Ik hou erg veel! Nail ontwerpen zijn ideaal voor de winter 2017-2018. De structuur van dezenagel reliëf Het is gemaakt van gel. Wat maakt deze nagel een hot trend van de winter is gewoon het combineren van de nieuwe met de oude. Niet zo nagels onthoud deze truien werkte hard onze grootmoeders? Toen ik deze nagels zag, dacht ik: dit spijker lijkt serpisorii de truien oma!

Nail modelNail modelNail modelNail modelNail modelNail modelNail modelNail modelNail modelNail model

De meeste van deze modellen hebben een voordeel: het combineren van kleuren! Kleurcontrast wordt geaccentueerd door deze patronen in reliëf.

Gebreide nagels! Dus ik noem ze! 🤗💅

MANICHIURA 2016: EXPLOZIE DE VIATA

Estetica si-a intins tentaculele ingenioase in toate domeniile vietii. Suntem creati pentru a cauta si a dori frumusetea. In ultimii ani, apelul la culoare se face auzit tot mai pregnant, mai ales in randul doamnelor. Si pentru ca am atins acest subiect, culoarea, un domeniu beauty, care a luat o amploare deosebita si este ridicat, in prezent, la rang de arta, este, cu certitudine, manicuur. Modelele de unghii sunt extrem de variate. Sincer, raman uimita de creatiile spectaculoase ale expertilor nails art. Pe zi ce trece, ei mai scornesc cate un trend, cate un model, cate o feerie cromatica senzationala. Primavara 2016 ne-a lasat fara cuvinte. Nail-modellen sunt de un rafinament fara seaman, aparte. Chiar daca se utilizeaza culori tari, efervescente, specialistii pastreaza regula de aur: “less is more“. Se recurge la minimalismul coloristic, la simplitatea formei si la eliminarea supraincarcarii unghiei cu aplicatii glossy, de cele mai multe ori, incomode si dizgratioase. Intrepatrunderea nuantelor de oja este una fascinanta, care iti fura ochiul.

unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase unghii frumoase

Desenele aplicate pe unghii sunt subtile, elegante, unele dintre ele reprezentand miniaturi ale vietii de zi cu zi si, in special, ale naturii. Mici flori prind viata pe unghii, flutarasi, delicat pictati, zboara catre soare, copaceii infrunzesc, cerul este de un albastru infinit. Fiecare model de manichiura aduce cu sine un stil gratios, al frumusetii desavarsite si al dorintei de perfectiune cromatica si structurala.