CULORI-PASTEL PENTRU MACHIAJUL PRIMAVERII 2015

Mi-a placut, dintotdeauna, machiajul de primavara. Dupa un machiaj al sezonului rece, in care am abordat nuante pamantii si un stil oarecum sobru, potrivit cu vremea de afara, precum machiaj de toamna, machiajul primaverii vine ca o reimprospatare cromatica mult asteptata. Culorile folosite sunt nuante vibrante, pastelate, calde. Imaginile de mai jos, care prezinta modele de machiaj primavaratic, m-au determinat sa imi imaginez o hora a soarelui arzator cu albastrul electric al cerului si cu iarba verde, plina de roua diminetilor de mai. Farduri de pleoape in tonuri de lila, turcoaz, verde, roz si galben solar isi reiau locul printre preferatele specialistilor beauty, in timp ce rujurile in nuante de rosu si roz dau o nota de aer elegant si tineresc machiajului de primavara. Eyeliner-ul albastru, galben sau turcoaz este unul dintre produsele cosmetice must-have ale primaverii 2015. De asemenea, sa nu omitem faptul ca machiajul cat eyes este unul dintre modelele de make-up specifice primaverii.

Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-33 05f3cd9469b8bfc97667103495d72b62 make-upbrighten-up-your-spring-makeup-look-kihermah-640x960 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-08 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-13 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-16 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-19 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-20 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-22 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-25

Pudra iluminatoare si fardul de obraz bronzant sunt indispensabile trusei de machiaj a femeii care adora mireasma dulce a primaverii. Un lip gloss este oricand binevenit pentru a importa un glamour aparte machiajului. Fii in trend si adopta machiajul de primavara!

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *