NEW TREND BIZAR: MACHIAJUL URECHILOR

Toti am auzit de machiajul ochilor, al buzelor și al sprancenelor. Fiecare femeie, atunci cand se machiaza, se concentreaza asupra acelor parti ale fetei pe care vrea sa le reliefeze. Unele prefera ochii, altele insista asupra buzelor. Insa, in această vara, puteti insista asupra… urechilor.

machiaj urechi

Daca pana in prezent ati vazut urechi vopsite doar in filme sau in documentare despre ritualuri ale unor triburi sau razboinici, de acum veti avea ocazia sa vedeti des acest gen de machiaj, poate pe strada sau chiar la un eveniment.

make up urechi

La inceputul lunii iulie, s-a lansat machiajul pentru urechi si este cel mai nou trend in materie de make-up pentru femei. Aceasta noua idee apartine make-up artistului casei de moda Louis Vuitton, Violet.

Machiajul pentru urechi a fost lansat la o prezentare de moda a casei Louis Vuitton. Violet a mizat pe elemente bizare si culori tari, electrice. Conform spuselor make-up artistului casei de moda, se machiaza lobul urechii si pavilionul sau se poate farda exteriorul urechii. Trebuie sa optati pentru una din aceste variante.

machiajul-urechilor

Fardul pentru urechi fiind o tendinta bizara si extravaganta, aveti grija ca stilul si personalitatea voastra sa se potriveasca cu acesta. Asadar, Violet a precizat ca machiajul urechilor poate substitui cu succes piercingurile.

Utilizati culori glossy, cum ar fi un argintiu sau auriu stralucitor. Este important sa nu combinati piercingul cu machiajul pentru urechi. Va fi prea mult.

Louis Vuitton a dat tonul unei veri… stralucitoare. Aveti curaj sa va va machiati urechile?

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *