MODELE DE UNGHII PENTRU CRACIUNUL 2014

Anul 2014 a fost anul schimbarilor neasteptate, al ideilor inovatoare, al fantasticului transpus in tinutele vestimentare, in tendintele machiajului, in arta coafurii. De asemenea, anul 2014 s- a facut remarcat prin fantezia uluitoare a manichiurii. Si cum altfel se putea incheia acest an minunat decat cu o manichiura specifica Craciunului care debordeaza de culoare si creativitate? Articolul prezent are menirea de a- ti prezenta cateva modele unice de unghii pentru celebrarea sarbatorii Nasterii Domnului.

Capture 316Modele de unghii pentru sarbatori 316Modele de unghii pentru sarbatorig 559wdwshdh-modele-de-unghii-de-craciun-french-rosu-cu-sclipici-fulgi-de-zapada-si-oameni-de-zapada 00003629_large 000008225Christmas nails 72270 articole_11600 b-model_manual-stylemotivation-com brad-de-craciun-unghii

Avem de- a face cu modele jucause de unghii. Mos Craciun, reni, oameni de zapada, fulgi de nea sunt pictati cu indemanare si gratie pe unghii. Nicicand Craciunul nu a fost mai bogat cromatic ca in acest an. Nicicand  nu am vazut o atat de abundenta gama inventiva a modelelor de manichiura. Craciunul 2014 se anunta a fi unul senzational!

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *