MACHIAJUL SMOKEY EYES ESTE MEREU IN VOGA

Fie ca discutam despre un machiaj smokey eyes clasic, negru sau de unul colorat, acest model de machiaj se afla intotdeauna in trend si este o varianta la care putem apela ori de cate ori avem un eveniment select. Machiajul smokey eyes este, de asemenea, si un machiaj corector, deoarece ne poate alungi si mari forma ochilor. Nuantele in care il putem realiza pot fi extrem de variate, astfel incat putem obtine o armonie cromatica a ochilor si cu restul fetei, cu parul sau tinuta noastra vestimentara. Pentru obtinerea acestui model de machiaj avem nevoie de un primer de pleoape, creion sau eyegel, peste care vom aplica fard mat sau sidefat, in functie de ce efect ne dorim.

smokey eyes makeup

Fardul cel mai puternic cromatic va trebui sa fie aplicat la baza pleoapei, incepand cu linia genelor superioare catre linia pliului.

Fardul de pe arcada trebuie atenuat cu o pensula speciala de blending astfel incat sa nu se creeze o delimitare vizibila a nuantelor din machiaj, intrucat efectul cel mai important la machiajul smokey eyes este tocmai acea zona “fume” din linia pliului catre arcada.

Linia genelor inferioare se intensifica si ea, la fel si conjunctiva ochiului daca ne dorim o privire seducatoare. La finalul machiajului, putem aplica gene false pentru un efect enigmatic.

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *