LILI ALEEVA SI ANDREY YAKOVLEV: CUPLUL ARTEI PERFECTE

Arta design-ului vestimentar si arta fotografica se contopesc pe taramul unui minunate povesti coloristice. Andrey Yakovlev, celebrul fotograf al Rusiei, si Lili Aleeva si-au dat intalnire pentru a prezenta o colectie nemaipomenita de rochii, venite din lumea fantasticului si a basmului. Diafanul, candoarea si eleganta plasmuiesc un tablou sacru, care reprezinta o moda aparte, fabuloasa si miraculoasa. Modele de piese vestimentare unice, accesorizate cu transparenta, flori supradimensionate si volum, defileaza intr-o sedinta foto de neuitat. Tulle-ul, matasea si satinul se prind intr-o hora sofisticata, in timp ce, simplitatea si minimalismul fac act comun pentru crearea unei colectii de rochii lungi elevate, rochii care reprezinta etaloane ale avangardei vestimentare.

Taramul fashion-ului modern ofera o feerie cromatica si structurala grandioasa, pe care noi, fashionistele, o intampinam cu bratele deschise! :)

COLECTIE DE ROCHII DE SEARA DE LA CHARBEL KARAM

Noua colectie de rochii de seara a designerului arab, Charbel Karam, numita sugestiv “Midnight Lust“, dezvaluie o eleganta pregnanta a misterului feminin. Rochiile sale fascineaza datorita materialelor rafinate folosite, satin, voal, matase, croite dupa modele autentice mermaid si ornamentate cu perle naturale, cristale si paiete.

Ideea de la care a pornit creatorul de  moda din Abu Dhabi este punerea in evidenta a trasaturilor frumoase ale femeilor din Orient. Colectia fashion “Midnight Lust”  semnifica rezultatul fuziunii caracterului modern cu cel stylish. Daca nu stii ce rochie sa imbraci, atunci lasa-te inspirata de rochiile de seara prezentate mai sus si, fara indoiala, o sa fii regina pentru o noapte!