FRUMUSETEA SLAVA DIN FOTOGRAFIILE LUI ANDREY YAKOVLEV

Duetul formidabil sot-sotie, Andrey Yakovlev e Lili Aleeva, un fotograf cu renume mondial si un designer fantezist, isi pun amprenta asupra traditionalismului moscovit. Fotografiile lor denota maiestria artei decorarii oualelor, precum si teme religioase cu profunzime sacra. Oul este perceput ca totem si ca simbol al renasterii Pamantului si sursa a vietii noastre. Fiecare imortalizare a modelelor exprima o imagine divina a folclorului slav, impregnat in tendenze della moda moderna.

andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev Frumusetea femeilor slave este redata prin porii fiecarei imagini realizate de catre fotograful rus Andrey Yakovlev.

LILI ALEEVA SI ANDREY YAKOVLEV: CUPLUL ARTEI PERFECTE

Arta design-ului vestimentar si arta fotografica se contopesc pe taramul unui minunate povesti coloristice. Andrey Yakovlev, celebrul fotograf al Rusiei, si Lili Aleeva si-au dat intalnire pentru a prezenta o colectie nemaipomenita de rochii, venite din lumea fantasticului si a basmului. Diafanul, candoarea si eleganta plasmuiesc un tablou sacru, care reprezinta o moda aparte, fabuloasa si miraculoasa. Modele de piese vestimentare unice, accesorizate cu transparenta, flori supradimensionate si volum, defileaza intr-o sedinta foto de neuitat. Tulle-ul, matasea e satinul se prind intr-o hora sofisticata, in timp ce, simplitatea e minimalismul fac act comun pentru crearea unei colectii de rochii lungi elevate, rochii care reprezinta etaloane ale avangardei vestimentare.

Taramul fashion-ului modern ofera o feerie cromatica si structurala grandioasa, pe care noi, fashionistele, o intampinam cu bratele deschise! :)