MODELE DE ACCESORII COOL PENTRU VARA 2017

Ce modele de accesorii vom purta in aceasta vara vom afla din articolul prezent. Supradimensionarea si aplicarea motivelor decorative sunt doua elemente primordiale ale accesoriilor 2017. Se poarta argintul, impodobit cu pietre semipretioase in nuante estivale. Cerceii sunt detaliile-surpriza ale noului trend 2017. Daca, pana acum, purtam cercei supradimensionati, iata ca a venit momentul sa ne accesorizam tinutele vestimentare cu cercei mici, eleganti. Colierele sunt un must have, pandantivele lor fiind ornate cu pietre semipretioase si pretioase. 

ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017 ACCESORII VARA 2017

De asemenea, talismanele si bratarile metalice revin in forta in aceasta vara. 

DIVERSITATE SI CULOARE IN CEA MAI NOUA COLECTIE VERSACE

Donatella Versace a lansat, in cadrul Fashion Week de la Paris, colectia sa “internetizata” pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016, planificata de mult timp, in care accentul a fost pus pe accentuarea logo-urilor de marca, pe ornamentele de meandru, hashtag-uri. In plus, Donatella recomanda sa purtam cizme-ciorap inalte, cizme lungi colorate, haine de blana in nuante de galben, rosu si verde, cape-poncho colorate, trench-uri si rochii cu taieturi asimetrice mari, pantaloni evazati, bijuterii supradimensionate si ochelari libelule cu rama groasa colorata.

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare prezentare de moda, designerul italian Donatella Versace a fascinat privitorii cu un decor romantic, in nuante de rosu si mov.