Les modèles les plus belles manucure 2018

Pour être élégante, vous n'avez pas besoin est un peu d'imagination, le style et le bon goût. Les tendances actuelles de manucure nous propulsent à toutes sortes de modèles, plus ou moins complexe, bizarre, un peu inusables parce que fut ma surprise quand j'ai vu qu'il ya des créatures ongles mort encapsulés avec 100 couches de vernis à ongles, la fourrure avec petit aquarium. Lorsque vous avez une telle diversité de modèles ongles ne veulent pas que la simplicité!

clou 2018 clou 2018 clou 2018 clou 2018 clou 2018 clou 2018 clou 2018 clou 2018 Unghii 2018 Unghii 2018

Que dites-vous? Il existe des modèles de manucure parfaite pour les femmes qui aiment l'élégance?

MANICHIURA CU MOTIVE TRADITIONALE: AMINTIRI PE UNGHII

Traditionalismul, un cuvant cu o conotatiegreoaie, isi impune rigorile geometrice in majoritatea domeniilor beauté. Stiupentru unii, traditionalul inseamna trecutul, tot ceea ce este vechi, in timp ce, pentru altii, traditionalul are un puternic impact asupra modernului. Sincer, ma incadrez in ambele categorii: imi place tot ceea ce are iz istoric, vechi, cu amitiri nepretuite, dar imi face cu ochiul si implementarea traditionalului in prezent. Am selectat in articol cateva imagini cu manichiura de iarna, cu tendinte traditionale, si adica: puncte si linii drepte sau curbe. Genul acesta de manichiura mi se pare perfecta pentru o femeie clasica, eleganta si sigura pe sine. Alegerea culorilor este una pretentioasa. Intre nuantele sobre sunt intercalate nuante glossy. Ele sunt intrepatrunse de linii fine si delicate. Punctele aduc un plus de rafinament manucure traditionale.

Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa vezi cum trecutul se uneste cu prezentul, cum amintirile din vremuri de altadata se contopesc cu modernul, cum firul traditiilor inca se impleteste cu noul. Sa nu uitam ca frumusetea vine din simplitatea timpului de ieri! 🤗💅

MODÈLES Manucure UNIQUE ÉTÉ 2017

Vous voulez aller à la mer et ne savent pas ce que l'ongle modèle Portez votre maillot de bain? Voici un peu de gel à ongles qui vous sortir du pétrin!

Nails avec fleurs et fruits, les applications à ongles, et des nuances vibrantes de jaune, corail ou fuchsia contribueront à attirer tous les regards!

MODÈLE Nail POUR L'ÉTÉ 2017

savez-vous pas que modèles à ongles qui porte la saison chaude? bandes de cours, des fleurs, des petits objets et accessoires sont la tendance en 2017. Voici quelques-uns modèles manucure les experts recommandent que nous beauté des ongles!

nail 2017 nail 2017 nail 2017 nail 2017 nail 2017 nail 2017

Nails pour vous quel modèle vous aimez?

NOI MODELE DE UNGHII CU OJA SEMIPERMANENTA

Daca doresti o manucure impecabila si de durata, dar unghiile tale nu sunt rezistente si oja pe care o folosesti nu este persistenta, atunci este cazul sa apelezi la vernis à ongles semi-permanent. Deloc invaziva, vernis à ongles semi-permanent are o durata de 2-3 saptamani pe unghii, uneori chiar si 4 saptamani. Ceea ce este important de stiut este faptul ca vernis à ongles semi-permanent nu afecteaza absolut deloc unghia, din contra, ea ii ofera sanatate si vitalitate. Cromatica acestei veri este una debordanta. Specialistii beauté ne recomanda oja in nuante de verde, albastru, rosu, cu tonurile adiacente acestora. Diversitatea constituie elementul principal al manichiurii cu oja permanenta. Asadar, doua unghii alaturate nu vor primi aceeasi nuanta.

gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles gel à ongles

Se pastreaza forma usor patrata a unghiilor pentru a exprima o doza maxima de eleganta si prospetime.