TALES OF THE JAZZ AGE: ROCHII DE MIREASA GALIA LAHAV

Pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015, casa de moda Galia Lahav ne poarta inapoi in anii in care feminitatea stralucea grandios si faurea un univers vast, mult mai vast decat stim noi. In anii 20, femeia se aventura sa evadeze dintr-o lume a normelor si sa abordeze un stil eclectic. Aceasta este o perioada unica in istorie, in care rochia de mireasa devine o celebrare a a abundentei si a eliberarii de restrictii.

Noua colectie Galia Lahav,Tales of the Jazz Age, recreeaza stilul glorios al acelei perioade de timp, aducand in prim plan dantela rafinata si detalii luxuriante intr-un inedit si elegant design. Avand ca fundal sonor muzica lui Charleston si un decor specific acelor ani, prezentarea colectiei a depasit orice asteptare si a emanat lux debordant.

Rochiile de mireasa sunt o metafora a intrepatrunderii trecutului cu prezentul si cu viitorul. Broderii sofisticate, modele elaborate, perle naturale, toate denota munca de aproape 30 de ani a celebrului designer Galia Lahav, care isi are originea in vechea Rusie, intr-o familie de croitorese. In tinerete, Galia a fost atrasa de croitorie si design. Dupa ani multi de ucenicie si studii, si-a creat propriul brand de fashion.

Fiecare rochie de mireasa creata de Galia Lahav este o capodopera de arta. Elementele cu care lucreaza sunt invaluite in estetica desavarsita, tocmai din acest motiv si-a deschis reprezentante in Tel Aviv, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Italia, Germania, Rusia. In prezent, Galia Lahav este una dintre cele mai influente femei-designer care s-a impus cu eleganta pe piata fashion.

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *