AFLA SECRETELE FRUMUSETII VEDETELOR HOLLYWOODIENE DIN EPOCA DE AUR

Frumusetea astane uitam la televizor si vedem starurile hollywoodiene cu un ten perfect, cu un machiaj impecabil. Dar asa cum noi ne dam peste cap sa inlaturam imperfectiunile de la nivelul fetei si ne mascamdefectele, asa si vedetele epocii de aur apelau fie la produse naturiste, fie la diverse tehnici de infrumusetare pentru a etala un ten fara pata.

Marilyn Monroe, ca sa isi faca buzele sa para mai pline, l-ar fi pus pe makeup artist-ul sau sa ii aplice cinci tipuri diferite de umbre si de rujuri. Nuantele de rosu inchis trebuiau aplicate in colturi, in timp ce nuantele deschise, la mijlocul buzelor.

Marilyn-Monroe

Elizabeth Taylor avea acelasi obicei ca si Cleopatra, de a-si rade fata. Poate suna amuzant, dar aceasta procedura inlatura si puful de pe fata, dar si stratul de celule moarte de la suprafata pielii, obtinand astfel un luciu natural.

Elizabeth Taylor

Secretul genelor superbe ale lui Audrey Hepburn? Dupa ce folosea mascara, isi separa fiecare geana cu un ac pentru a da mai mult volum genelor.

In timpul carierei sale, Carole Lombard a fost implicata intr-un accident de masina in urma caruia a ramas cu nasul putin stramb. Inainte sa se machieze, Carol isi trasa o linie subtire, cu un creion alb, pentru ca avea senzatia ca asta nasul ei va arata maidrept.

Contrar a ceea ce crede lumea din ziua de azi, conturarea fetei nu este o tehnica noua si nu a fost inventata de Kim Kardashian. Printesa de Monaco, Grace Kelly, folosea blush pentru a-si defini pometii. Aplica un tip de umbre sub pometi si o nuanta usor mai inchisa direct pe pometi.

Buzele pline au fost intotdeauna o trasatura pe care si-au dorit-o femeile, iar lui Vivien Leigh nu i-a placut niciodata buza sa de sus pentru ca era subtire. Ca sa compenseze, desena cu un creion de buze o linie mai sus decat linia naturala a buzei sale si apoi umplea spatiul gol.

vivien-leigh

Marlene Dietrich a folosit o multime de trucuri pentru frumusete, dar cele mai cunoscute sunt faptul ca si-a scos molarii pentru a-si accentua mai mult pometii si ca folosea banda chirurgicala pentru un face lift temporar.

Pentru un look mai teatral, Greta Garbo isi aplica un strat subtire de vasilina pe sub fardul de pleoape si isi accentua ochii cu un amestec de jeleu cu carbune.

Greta Garbo

 

Frumoasa actrita Sophia Loren a urmat cu religiozitate dieta mediteraneana, ceea ce inseamna ca nu ii lipsea niciodata uleiul de masline. Ca sa isi mentina pielea moale si luminoasa facea baie fierbinte in care punea cativa stropi de ulei de masline.

There really is life after divorce Stars

What is the divorce? Certainly, life! And what if you're the star and divorce? Definitely go on the red carpet and stand in the spotlight. No tripping, not fall, just smile and enjoy the beauty that offers you a celebrity! Six of Hollywood women have shown courage after they divorced.

Jennifer AnistonKnown as America’s Sweetheart and billed as the sexiest woman of 2016, in 2005, he was leaving the famous actor Brad Pitt. Beautiful confident star walked the red carpet even after the end of marriage.

jennifer-aniston

One of the most sensual women of the moment is undoubtedly Scarlett Johansson. Is it any thought was abandoned by Ryan Reynolds who lergat arms cracking Blake Lively? Here's how it appeared in the spotlight in 2011! Radiance and sensational!

Scarlett-Johansson

The international Heidi Klum fashionable shocked the world when they announced his separation from singer Seal in 2012. The divorce seems to have propelled it among the most beautiful Hollywood stars.

HEIDI KLUM

In 2012, actor Russell Brand divorcing Kate Perry, Which does not shine damages the splendid singers.

katy-perry-grammy-awards

One well-known Desperate Housewives, Eva Longoria and she went through a divorce. Tony Parker was the one to go wrong, deceiving Mignon actress. At present, forms a couple with Eva Longoria Eduardo Cruz, Penelope and Monica Cruz brother.

Eva-Longoria-Golden-Globe-Awards

Equally famous was unexpected, and the separation of Demi Moore actor Ashton KutcherWhich currently has formed a beautiful family with Mila Kunis.

So ... there is life after divorce!