WHITE HEART, wedding dress HEN Nurit 2016

The latest collection of wedding dresses from Nurit Hen 2016 called White Heart. Precious materials are enveloped in beautiful classic non-color white, expressing freshness and elegance. Architectural structure wedding dresses Nurit Hen denotes linear and exuberant femininity. Unique clothing pieces are accessorized with lace embroidery and handmade sophisticated glamor applications. models mermaid and column They are ideal to highlight the beautiful body shapes.

nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016 nurit hen bridal 2016

The core of the whole collections of wedding dresses Nurit Hen is the dantela ChantillyWho play a style incomparable delicacy and extravagant and enigmatic. A unique collection, created for the modern woman and chic!

ROCHII DE MIREASA ALVINA VALENTA, PRIMAVARA 2015

Destinate tuturor artistelor, scriitoarelor, visatoarelor, ganditoarelor, precum si romanticelor, femeilor provocatoare si muzelor, noua colectie de rochii de mireasa Alvina Valente aduce cu sine un aer distins si o rafinata senzualitate moderna si extrem de feminina. Designerul Jessica Williams creeaza o infuzie a trecutului glorios cu viitorul inovator datorita dantelei frantuzesti elegante, broderiei minutioase si detaliilor fermecatoare.

Colectia de rochii de mireasa, propusa pentru primavara lui 2015, fascineaza datorita abordarii stilului grecesc al modelelor care stralucesc asemenea zeitelor olimpiene. Indrazneata si aventuroasa, intreaga colectie este o metafora a feminitatii si a farmecului.

ROSA CLARA: O COLECTIE INEDITA DE ROCHII DE MIREASA

Noua colectie de rochii de mireasa de la Rosa Clara, pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015 a fost creata pentru a aduce feminitatea la loc de cinste si a aduce bucurie mireselor in cea mai importanta zi a vietii lor.

Dantela sofisticata, broderii minutioase, modele de rochii inedite si elegante, detalii sublime alcatuiesc un univers plin de sarm si rafinament. Structura rochiilor surprinde fie prin spiritul jucaus al anilor 20, fie prin eleganta stilului vintage sau al celui clasic. Pentru confectionarea rochiilor de mireasa s-a folosit matase naturala mikado.

TALES OF THE JAZZ AGE: ROCHII DE MIREASA GALIA LAHAV

Pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015, casa de moda Galia Lahav ne poarta inapoi in anii in care feminitatea stralucea grandios si faurea un univers vast, mult mai vast decat stim noi. In anii 20, femeia se aventura sa evadeze dintr-o lume a normelor si sa abordeze un stil eclectic. Aceasta este o perioada unica in istorie, in care rochia de mireasa devine o celebrare a a abundentei si a eliberarii de restrictii.

Noua colectie Galia Lahav,Tales of the Jazz Age, recreeaza stilul glorios al acelei perioade de timp, aducand in prim plan dantela rafinata si detalii luxuriante intr-un inedit si elegant design. Avand ca fundal sonor muzica lui Charleston si un decor specific acelor ani, prezentarea colectiei a depasit orice asteptare si a emanat lux debordant.

Rochiile de mireasa sunt o metafora a intrepatrunderii trecutului cu prezentul si cu viitorul. Broderii sofisticate, modele elaborate, perle naturale, toate denota munca de aproape 30 de ani a celebrului designer Galia Lahav, care isi are originea in vechea Rusie, intr-o familie de croitorese. In tinerete, Galia a fost atrasa de croitorie si design. Dupa ani multi de ucenicie si studii, si-a creat propriul brand de fashion.

Fiecare rochie de mireasa creata de Galia Lahav este o capodopera de arta. Elementele cu care lucreaza sunt invaluite in estetica desavarsita, tocmai din acest motiv si-a deschis reprezentante in Tel Aviv, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Italia, Germania, Rusia. In prezent, Galia Lahav este una dintre cele mai influente femei-designer care s-a impus cu eleganta pe piata fashion.