Pedicure most beautiful models of the moment

For summer 2017 beauty specialists recommend us Pedicure models bold, slightly extravagant, attention-getting colors and shapes by vibration. it carries models pedicure accessorized with glam details, the polka dots and geometric patterns. model Burberry pedicure It is in vogue in the summer. Also models with fruit, flowers and water leitmotifs is a must have summer.

pedicure pedicure pedicure pedicure pedicure pedicure pedicure

french pedicure maintains its lead in the ranking of most popular nail of 2017.

CELE MAI FRUMOASE MODELE DE PEDICHIURA PENTRU 2015

Pedicure este una dintre ramurile importante ale aesthetics feminine. O femeie moderna stie ca, alaturi de o manicure impecabila, pedichiura reprezinta o carte de vizita in relatiile cu ceilalti, mai ales pe perioada verii, atunci cand purtam sandals or flip-flops. Am ales pentru voi cele mai frumoase modele de pedichiura, recomandate de catre beauty specialists pentru 2015. Avem la dispozitie pedichiura monocromatica, stripes, puncte uniforme, aplicatii glamour, motive florale, pedichiura animal print or french.

you who Pedicure models va plac: cele cu aplicatii glamour sau cele in culori dinamice?

ANUL 2015 ADUCE NOI MODELE DE PEDICHIURA

Si pentru ca in articolele precedente am avut ca subiect de discutie manichiura anului 2015, iata ca a venit randul pedichiurii in articolul prezent. Nu trebuie sa ne lasam inselate de faptul ca, daca este iarna si nu lasam unghiile de la picioare la vedere, pedichiura nu necesita o atentie deosebita. Dimpotriva, ritualurile de ingrijire si de infrumusetare ale corpului nu au un timp al lor.

Frumusetea exterioara, ce include o ingrijire desavarsita a unghiilor, este o regula de aur, caci, nu de putine dati, personalitatea noastra este raportata la ceea ce imbracam, la ce ruj de buze folosim sau la ce oja aplicam pe unghii. Am pregatit pentru voi o galerie foto cu models pedicure care sunt propuse de catre specialisti pentru acest an! Sper ca va vor fi de folos!

pedichiura_cu_gel_3 pedichiura-frantuzeasca-neagra-de-vara 652x450_119778-cum-sa-iti-faci-manichiura-si-pedichiura-perfect-singura 20227 13726228176170 img224 img924 modele-pedichiura-poze pedi

Pedichiura anului 2015 abunda intr-o multitudine de modele, culori si forme. Inca se poarta forma patrata a unghiilor, precum si cea rotunda. Unghiile stiletto devin un must-have al anului 2015, atat in ceea ce priveste manichiura, cat si pedichiura. red nail polish ramane preferata tuturor, dar pedichiura ombre, water marble and half moon isi fac loc printre noile trend-uri ale anului in curs. Animal print ocupa locul fruntas in clasamentul pedichiurii, dar sa nu uitam ca pedichiura french nu pierde teren in sezoanele urmatoare, ci prinde aripi. Elementele glamour, aplicatiile glitter fac parte din portofoliul pedichiurii anului 2015.