CELE MAI FRUMOASE SI ELEGANTE UNGHII ALE TOAMNEI 2015

Cu toate ca a venit toamna, unghiile noastre nu trebuie sa intre, sub nicio forma, in anonimatul monotoniei cromatice binecunoscute. Structura falsa si culorile primavaratice nu lipsesc din arsenalul manichiurii toamnei 2015. Manichiura cu flori, manichiura cu puncte si dungi,manichiura animal print, french-ul inversat, news paper, water marble si cea cu aplicatii reprezinta cel mai frecvent utilizate modele de unghii ale toamnei 2015.

Unghiile monocromatice raman in topul celor mai elegante si frumoase modele de unghii ale anului 2015. Marsala si orhideea radianta sunt cele doua nuante ale ojei care ofera prospetime si stil manichiurii toamnei 2015.

MODELE DE MANICHIURA FLORALA PENTRU TOAMNA LUI 2015

Si pentru ca suntem in perioada estivala, ce ar putea fi mai elegant si mai dinamic decat o abordare a manichiurii florale? Unul dintre cele mai utilizate modele de unghii pentru anul 2015 este manichiura cu flori. Pentru obtinerea acestui tip de manichiura specialistii beauty ne recomanda atat culori vibrante, cat si monocromia. Trandafiri, frunzulite, floarea-soarelui sau flori de hibiscus constituie sursele de inspiratie pe care le vedem pentru unghiile verii 2015. Alaturi de acest model de unghii, avem la dispozitie si manichiura cu puncte, cu dungi, manichiura animal print, manichiura water marble, manichiura french, manichiura news paper, manichiura cu motive geometrice.

Noi trebuie sa alegem modelul de manichiura care ne corespunde si ne defineste ca si personalitate!