MANICHIURA CU MOTIVE TRADITIONALE: AMINTIRI PE UNGHII

Traditionalismul, un cuvant cu o conotatie “greoaie”, isi impune rigorile geometrice in majoritatea domeniilor beauty. Stiu… pentru unii, traditionalul inseamna trecutul, tot ceea ce este vechi, in timp ce, pentru altii, traditionalul are un puternic impact asupra modernului. Sincer, ma incadrez in ambele categorii: imi place tot ceea ce are iz istoric, vechi, cu amitiri nepretuite, dar imi face cu ochiul si implementarea traditionalului in prezent. Am selectat in articol cateva imagini cu manichiura de iarna, cu tendinte traditionale, si adica: puncte si linii drepte sau curbe. Genul acesta de manichiura mi se pare perfecta pentru o femeie clasica, eleganta si sigura pe sine. Alegerea culorilor este una pretentioasa. Intre nuantele sobre sunt intercalate nuante glossy. Ele sunt intrepatrunse de linii fine si delicate. Punctele aduc un plus de rafinament manichiurii traditionale. 

Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa vezi cum trecutul se uneste cu prezentul, cum amintirile din vremuri de altadata se contopesc cu modernul, cum firul traditiilor inca se impleteste cu noul. Sa nu uitam ca frumusetea vine din simplitatea timpului de ieri! 🤗💅

NEW TREND 2016: UNGHIILE CU DUNGI

Liniaritatea in domeniul nails art reprezinta un simbol al preciziei si al elegantei indefinibile. Daca pana cum cativa ani, liniile erau utilizate doar in realizarea manichiurii french pentru a delimita varful unghiei de baza, iata ca, in prezent, stacheta a fost ridicata: dungile se folosesc pentru a crea diverse modele. Motivele traditionale sunt unele dintre modelele de unghii care includ dungile. Se pune accentul pe obtinerea contrastului cromatic cu ajutorul liniilor colorate. Pentru primavara 2016, expertii nails artrecomanda modelele de unghii cu semnificatie ludica. Este important ca totul sa fie asemenea unui joc de copii.

unghii vara 2016 unghii vara 2016 unghii vara 2016 unghii vara 2016 unghii vara 2016 unghii vara 2016

Un model spectaculos de unghii cu dungi il reprezinta imbinarea culorilor alb, negru si rosu. Este un model care poate fi asortat oricarei tinute si care se remarca, in special, in timpul Sarbatorilor de Iarna.

NEW TREND 2016: MANICHIURA CU FLORI

Termenul de manichiura perfecta difera de la o persoana la alta, in functie de personalitate si modul de pricepere a esteticii. Daca unele dintre noi adopta o manichiura simpla si naturala, alte femei inca abordeaza modele de unghii sofisticate, opulente, uneori, din pacate, cu o tenta dizgratioasa. Expertii ne pun la indemana, in fiecare sezon, tiparul dupa care ar trebui sa ne ghidam. Ceea ce ma bucura este faptul ca supraincarcarea coloristica a unghiilor este un trend pe cale de disparitie. Structura unghiei este consolidata atat de gelul permanent, cat si de oja semipermanenta, doua ingrediente beauty care ofera rezistenta indelungata a culorii. Eu recomand oja semipermanenta. Fiind non-invaziva, aceasta protejeaza unghia si ii da forma pe care ne-o dorim. Pentru ca se apropie sezonul estival, m-am gandit sa va arat cateva modele de unghii, care imbina caracterul ludic cu un aer elegant si delicat. Motivele florale reprezinta laitmotivul primaverii si verii 2016, in timp ce, puncte, dungi, forme geometrice suave alcatuiesc un repertoriu variat al manichiurii.

unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016 unghii 2016

Specialistii nails art au introdus si motivele traditionale in trend-ul manichiurii 2016. Cromatica este una proaspata, energica si debordanta. Unghiile sunt invaluite in mireasma florilor, in candoarea zborului de fluturi, in aroma trandafirilor si in dulceata fructelor.