UNGHII CU MODEL OMBRE PENTRU VARA 2016

Unghiile ombre sau in degrade reprezinta un must-have al sezonului primavara-vara 2016. Oferind eleganta si rafinament, modelele de manichiura ombre pot fi asortate atat outfit-urilor casual, cat si celor office sau de ocazie. Realizarea unghiilor ombre are la baza folosirea in degrade a tonurilor cromatice apartinand aceleeasi culori.

unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre

Expertii nail art ne recomanda ca vara aceasta sa aplicam pe unghii modele variate, de la celebrul animal print, la picturi cu fructe si flori.

PRIMAVARA FLORILOR PE UNGHII

Floricele pe campii si pe unghii… doar este primavara! Cele mai frumoase modele de manichiura dedicate primaverii 2016 poarta inspiratia energica a florilor. Culoare pastelata, delicatete, savoare si mireasma se reunesc intr-o armonioasa hora pentru a da viata unei manichiuri desavarsite.

nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016 nails 2016

Glitterul, dungile, punctele si suavele stilizatii glossy incununeaza modelele de manichiura ale primaverii 2016.

TREND-UL PRIMAVERII 2016: MANICHIURA CU FLORI

Primavara 2016 ne intampina cu cele mai spectaculoase modele de manichiura. Unghiile cu flori reprezinta unul dintre trend-urile manichiurii care ne aduc dinamism si vitalitate si, tocmai din acest motiv, specialistii beauty afirma ca trandafirii, floricelele de camp, acompaniate de puncte, dungi si de o abundenta de culoare, sunt indispensabile primaverii anului viitor. Forma patrata a unghiilor se pastreaza, in timp ce, un pic de glitter da stralucire si accentueaza manichiura primaverii 2016.

Manichiura french inversata, manichiura animal print, manichiura news paper, manichiura cu puncte, manichiura cu dungi, manichiura monocromatica sunt alte cateva modele de unghii care se poarta in primavara lui 2016.