CORONITE DIN FLORI NATURALE PENTRU MIREASA SOFISTICATA

Naturaletea a devenit cuvantul de ordine in ceea ce priveste frumusetea si moda. Unul dintre cele mai hot trenduri ale momentului este reprezentat de coafurile cu flori naturale pentru mirese. Denotand simplitate, prospetime si eleganta, coronitele cu flori naturale sunt asociate modelelor de coafura lejera, de primavara, vara si toamna. Mireasa care poarta flori in par emana stil si senzualitate.

coafura mireasa coafura mireasa coafura mireasa coafura mireasa coafura mireasa coafura mireasa

Trandafiri, orhidee, flori de camp, margarete incununeaza parul mireselor de astazi!

BUCHETUL DE MIREASA CU TRANDAFIRI: PREFERATUL ACESTEI TOAMNE

Considerate a fi flori nemuritoare, trandafirii sunt preferatii mireselor in aceasta toamna. Simboluri ale romantismului, pasiunii, puritatii si ale fidelitatii fata de partener, trandafirii pot fi inclusi in buchetul de mireasa sau il pot alcatui integral. Trandafirii se pot alege in functie de culoarea rochiei si de personalitatea miresei.

DSC03387

Trandafirii rosii exprima dragostea netarmurita si inflacararea sentimentelor. Culoarea roz denota emotii, sensibilitate si armonie, in timp ce, trandafirii albi reprezinta puritate si inocenta.

Buchetele de mireasa cu trandafiri si frezii sunt unele dintre cele mai cautate buchete si ele, fara dar si poate, sunt embleme ale frumusetii sublime.