MANICHIURA CU MOTIVE TRADITIONALE: AMINTIRI PE UNGHII

Traditionalismul, un cuvant cu o conotatie “greoaie”, isi impune rigorile geometrice in majoritatea domeniilor beauty. Stiu… pentru unii, traditionalul inseamna trecutul, tot ceea ce este vechi, in timp ce, pentru altii, traditionalul are un puternic impact asupra modernului. Sincer, ma incadrez in ambele categorii: imi place tot ceea ce are iz istoric, vechi, cu amitiri nepretuite, dar imi face cu ochiul si implementarea traditionalului in prezent. Am selectat in articol cateva imagini cu manichiura de iarna, cu tendinte traditionale, si adica: puncte si linii drepte sau curbe. Genul acesta de manichiura mi se pare perfecta pentru o femeie clasica, eleganta si sigura pe sine. Alegerea culorilor este una pretentioasa. Intre nuantele sobre sunt intercalate nuante glossy. Ele sunt intrepatrunse de linii fine si delicate. Punctele aduc un plus de rafinament manichiurii traditionale. 

Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala Manichiura traditionala

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa vezi cum trecutul se uneste cu prezentul, cum amintirile din vremuri de altadata se contopesc cu modernul, cum firul traditiilor inca se impleteste cu noul. Sa nu uitam ca frumusetea vine din simplitatea timpului de ieri! 🤗💅

FRUMUSETEA SLAVA DIN FOTOGRAFIILE LUI ANDREY YAKOVLEV

Duetul formidabil sot-sotie, Andrey Yakovlev si Lili Aleeva, un fotograf cu renume mondial si un designer fantezist, isi pun amprenta asupra traditionalismului moscovit. Fotografiile lor denota maiestria artei decorarii oualelor, precum si teme religioase cu profunzime sacra. Oul este perceput ca totem si ca simbol al renasterii Pamantului si sursa a vietii noastre. Fiecare imortalizare a modelelor exprima o imagine divina a folclorului slav, impregnat in tendintele fashion-ului modern.

andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev andrey yakovlev Frumusetea femeilor slave este redata prin porii fiecarei imagini realizate de catre fotograful rus Andrey Yakovlev.