SUBLIM VESTIMENTAR IN NOUA COLECTIE PAPILIO 2017

Celebra casa de moda Papilio creeaza, cu multa dragoste si grija, adevarate opere de arta pentru a va pune in evidenta individualitatea. Colectiile de rochii de mireasa de la Papilio sunt destinate mireselor cu stil si care adora exlusivitatea si luxul. Rochiile de mireasa, confectionate din materiale rafinate, abordeaza o eleganta nobila. 

papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017 papilio 2017

Papilio 2017, o colectie unica de rochii de mireasa pentru femeia moderna!

ROCHII DE MIREASA SOFISTICATE DE LA CRYSTAL DESIGN PENTRU 2016

Atelierul vestimentar Crystal Design ne ofera una dintre cele mai exclusiviste colectii de rochii de mireasa ale momentului. Piesele sunt unice, de o frumusete ravasitoare. Prezentarea rochiilor de mireasa s-a desfasurat intr-un oras pitoresc al Ucrainei, Lvav. Matasea Mikado, aplicatiile japoneze, taffeta si satinul s-au intrunit pentru a crea unele dintre cele mai sofisticate colectii de rochii de mireasa. Modelele rochiilor de mireasa cad in falduri supradimensionate, in timp de dantela brodata decoreaza materialele luxoase. Rochiile princess sunt un element esential al noii colectii Crystal Design.

crystal design 2016 bridalcrystal design 2016 bridal crystal design 2016 bridal crystal design 2016 bridal crystal design 2016 bridal crystal design 2016 bridal crystal design 2016 bridal

O colectie de basm, dedicata miresei moderne!

FANTASMAGORIE CROMATICA IN COLECTIA LUI RAMI KADI

Moda! Un termen pe care noi il atribuim, in general si superficial, creatiilor vestimentare. De fapt, moda semnifica o ramura primordiala a esteticii, a frumosului si a bunului gust. Sa fii eleganta inseamna sa iti valorifici cu rafinament delicatetea trupului!

Una dintre cele mai spectaculoase si mai eclatante colectii vestimentare a anului 2015 este cea creata de catre designerul Rami Kadi, un maestru al desavarsirii croielilor si al imbinarii cromatice inegalabila. Nascut in Statele Unite ale Americii si crescut in inima Libanului, Rami Kadi ofera noii sale colectii de rochii de seara enigmaticul aer oriental, unde transparenta creeaza senzualitate clasica. Rochiile lungi de seara sunt confectionate miraculos din materiale luxuriante si pretioase. Dantela unica se contopeste cu tulle-ul si taftaua, ornate gratios cu aplicatii glamour fara seaman. Modelele rochiilor de ocazie sunt suple si pline de vitalitate, Rami Kadi optand, mai ales, pentru tipare vestimentare precum princess, column sau slipdress. De asemenea, asa cum era de asteptat, minunata little black dress face furori, modernul unindu-se din punct de vedere cromatic cu cumintele stil clasic. O eleganta deosebita invaluie si inmiresmeaza nemaipomenita colectie de rochii de seara a designerului Rami Kadi!

rami kadi 2 rami kadi 3 rami kadi 4 rami kadi 5 rami kadi 6 rami kadi 7 rami kadi 8 rami kadi 9 rami kadi 10 rami kadi1

Daca, inca din copilarie, visezi sa fii printesa, atunci rochiile de seara ale lui Rami Kadi iti pot indeplini visul! falduri uriase si drapaje din dantela se revarsa intr-o cascada de diafan si lux sofisticat!