COLECTIA GALAXICA A LUI TONY WARD PENTRU 2015

Cu o experienta fascinanta in lumea modei actuale, designerul libanez Tony Ward reuseste sa atraga atentia datorita noii colectii de rochii de ocazie, destinata primaverii-verii 2015. Satin, organzatafta si mult voal…si sa nu uitam sa adaugam acestei insiruiri de materiale sofisticate si dantela luxurianta! De ce toata aceasta insiruire? Pentru ca doar asa putem defini noua colectie vestimentara, semnata de catre designerul libanez Tony Ward. Rochiile de ocazie sunt creatii unice, nemaipomenite, sculptate in modele suple si rafinate. Broderiile lucrate manual aduc o nuanta de eleganta remarcabila. Cromatica este una senzationala. Avem de-a face cu nuante de lila, roz si crem. De asemenea, nonculoarea negru ii ofera noii colectii o sobrietate aparte, tulle-ul negru aducand transparenta si misterios. Modelele surprinzatoare ale rochiilor de ocazie sunt acompaniate de pantofi argintii, cu platforma inalta si toc stiletto. Iata ca avem de-a face cu o moda avangardista, cu influente galaxice nemaipomenite.

tonyward1 tonyward2 tonyward3 tonyward4 tonyward5 tonyward6 tonyward7 tonyward8 tonyward9

Voi ce parere aveti? Va plac rochiile de ocazie ale noii colectii Tony Ward pentru primavara 2015?

OSCAR DE LA RENTA SI FLORILE DE PRIMAVARA

Asa cum era de asteptat, au inceput deja cu mare fast prezentarile de moda de la New York Fashion Week 2015. Bineinteles ca nuantele pastelate, materialele diafane si motivele florale si-au spus cuvantul in noile colectii. Cu o istorie vestimentara unica, Oscar de la Renta, care in octombrie 2014 a trecut in nefiinta, fascineaza si ofera o noua colectie pentru primavara-vara 2015. Fiind un omagiu adus marelui designer dominican, colectia este alcatuita din unele dintre cele mai frumoase rochii de primavara pe care eu, sincer, le-am vazut pana in momentul de fata. O prezentare detaliata nu pot face pentru ca fotografiile cu adevaratele capodopere de arta spun totul si ma lasa pe mine fara cuvinte. Sunt rochii unice, care nu suporta definitii si nici replici. Merita doar aplauze la scena deschisa!

oscar-de-la-renta-rtw-ss2015-runway-38 Oscar-de-la-Renta-Spring-2015 (1) Oscar-de-la-Renta-Spring-2015 (2) Oscar-de-la-Renta-Spring-2015 oscar-de-la-renta-spring-summer-2015-spl840564_036-390x600 LUX_3374 lux_3551 malaika_oscar_de_la_renta_ss15_new_york_models-683x1024 Oscar-De-La-Renta-colectia-primavara-vara-2015 Oscar-de-la-Renta-New-Dresses-SpringSummer-Collection-2015-23 oscar-de-la-renta-rtw-ss2015-runway-20

Multe flori, imbinari de culori pe care nu le-am mai vazut, broderii minutioase, modele galaxice si un stil fara pata, doar atat putem spune despre noua colectie de primavara-vara a lui Oscar de la Renta.