CAROLINA HERRERA 2016, O COLECTIE VESTIMENTARA CLASICA

Designerul Carolina Herrera si-a castigat renumele in lumea fashion datorita feminitatii si a stilului care caracterizeaza fiecare colectie a sa. Reunind elemente clasice cu accente moderne, noua linie vestimentara Carolina Herrera ne ofera creatii exclusiviste. Abordand o tendinta usor masculinizata, linia fashion destinata anului 2016 propune o eleganta deosebita. Din punct de vedere cromatic, piesele sunt invaluite in nuante de rosu pasional, de negru, alb si verde.

CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016 CAROLINA HERRERA 2016

Carourile constituie un laitmotiv al intregii colectii Carolina Herrera 2016, ele reprezentand precizie si liniaritate.

FANTASMAGORIE CROMATICA IN COLECTIA LUI RAMI KADI

Moda! Un termen pe care noi il atribuim, in general si superficial, creatiilor vestimentare. De fapt, moda semnifica o ramura primordiala a esteticii, a frumosului si a bunului gust. Sa fii eleganta inseamna sa iti valorifici cu rafinament delicatetea trupului!

Una dintre cele mai spectaculoase si mai eclatante colectii vestimentare a anului 2015 este cea creata de catre designerul Rami Kadi, un maestru al desavarsirii croielilor si al imbinarii cromatice inegalabila. Nascut in Statele Unite ale Americii si crescut in inima Libanului, Rami Kadi ofera noii sale colectii de rochii de seara enigmaticul aer oriental, unde transparenta creeaza senzualitate clasica. Rochiile lungi de seara sunt confectionate miraculos din materiale luxuriante si pretioase. Dantela unica se contopeste cu tulle-ul si taftaua, ornate gratios cu aplicatii glamour fara seaman. Modelele rochiilor de ocazie sunt suple si pline de vitalitate, Rami Kadi optand, mai ales, pentru tipare vestimentare precum princess, column sau slipdress. De asemenea, asa cum era de asteptat, minunata little black dress face furori, modernul unindu-se din punct de vedere cromatic cu cumintele stil clasic. O eleganta deosebita invaluie si inmiresmeaza nemaipomenita colectie de rochii de seara a designerului Rami Kadi!

rami kadi 2 rami kadi 3 rami kadi 4 rami kadi 5 rami kadi 6 rami kadi 7 rami kadi 8 rami kadi 9 rami kadi 10 rami kadi1

Daca, inca din copilarie, visezi sa fii printesa, atunci rochiile de seara ale lui Rami Kadi iti pot indeplini visul! falduri uriase si drapaje din dantela se revarsa intr-o cascada de diafan si lux sofisticat!