ROCHII DE POVESTE PENTRU EVENIMENTE DE LUX

Povestile cu printese incep, intotdeauna, cu o preafrumoasa fata care poarta o minunata rochie lunga, voluminoasa, cu sclipiri de diamant. Am adunat in galeria foto de mai jos cele mai frumoase si radiante modele de rochii de bal ale momentului. Cu trene sofisticate sau accesorizate cu flori supradimensionate, rochiile lungi de bal fascineaza datorita opulentei si a elegantei neasemuite. Basmul si luxul se imbina pentru a fauri rochii exclusiviste.rochii de bal rochii de bal rochii de bal rochii de bal rochii de bal rochii de bal rochii de bal

Basmul si luxul se imbina pentru a fauri rochii exclusiviste.

 

TRAIESTE IN LUMEA BASMULUI: ROCHIA DE BAL, CENUSAREASA FASHION

Povestea vaporoasa a luxului a pogorat cu cea mai mare gratie in lumea fashion-ului, creand aceste superbe piese vestimentare. Rochiile de bal pe care le-am ales special pentru voi au la baza inspiratia povestilor cu zane si feti-frumosi. Structura lor arhitecturala este unica, deosebita. Insertiile florale, cu accente supradimensionate, ofera eleganta, ludic si frumusete.

rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie

Voua care model de rochie de bal va place?

ROCHIA DE SEARA, SIMBOLUL ELEGANTEI SUPREME

Rochia de seara reprezinta unul dintre cele mai elegante accesorii fashion. Cu provenienta antica si cu o semnificatie sacra, rochia lunga este, in prezent, piesa vestimentara cea mai uzuala in cazul evenimentelor selecte. Confectionata din dantela, voal, jerse sau satin, rochia lunga de seara ofera sclipire si rafinament.

rochie-din-voal-fin-cu-bust-dantela rochii-de-ocazie-lungi rochii-de-seara-rosii rochie-de-seara rochie-lunga rochie-neagra rochie-revelion rochie-rosie rochie-bordo rochie-de-seara-lunga-rose-quartz

Care model de rochie de ocazie va place?

EXTRAVAGANTA SI LUXUL ROCHIILOR LUNGI DE REVELION

Fantezia si extravaganta isi dau intalnire pentru a crea aceste superbe rochii lungi. Coborate parca din lumea ancestrala a basmului cu zane, rochiile de ocazie sunt construite dupa modele arhitecturale voluminoase. Materialele sunt de o eleganta nemaipomenita, in timp ce glamour-ul ofera un farmec sofisticat. Rochiile lungi de seara, simboluri ale feminitatii infinite, ne delecteaza cu broderii fine si cu o senzualitate nemarginita.

rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie rochie de ocazie

Fiind unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase modele de rochii de ocazie ale momentului, aceste minunatii pot fi imbracate in noaptea dintre ani.

RAMI KADI SI ROCHIILE DE SEARA FANTASTICE- MODA ANULUI 2016!

Nascut in inima frumosului New Jersey si crescut in Liban, designerul Rami Kadi fascineaza lumea modei odata cu aparitia celei mai noi colectii de rochii de seara pentru primavara-vara 2016. Cu puternice influente florale si cu un orientalism nemarginit, rochiile de seara ale lui Rami Kadi capata o senzualitate deosebita. Paleta cromatica selectata de catre designerul libanez este una extrem de diversificata. Rosu si nuantele adiacente acestuia reprezinta laitmotivul colororistic al noii colectii de rochii de ocazie Rami Kadi pentru 2016. De asemenea, rochiile supradimensionate, construite nemaipomenit dupa modelul princess atrag intr-o maniera iremediabila.

Galeria foto de mai sus ne prezinta doar cateva dintre modelele inedite de rochii de seara ale lui Rami Kadi pentru primavara-vara 2016.