LE SECRET ROYAL, COLECTIE DE ROCHII DE MIREASA 2017 DE LA GALIA LAHAV

Cea mai noua colectie de rochii de mireasa a casei de moda Galia Lahav, dedicata primaverii 2017, poarta numele de Le Secret Royal. Rochiile de mireasa apartin unui stil sofisticat si exclusivist, fiind confectioanate din cele mai pretioase materiale si incununate cu cele mai scumpe aplicatii. Dantela brodata este decorata cu crop-uri seducatoare. Modelele mermaid si princess ofera o imagine de poveste, in timp ce, supradimensionarea volanelor din tulle pun accent pe o feminitate debordanta.

galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017 galia lahav le secret royal 2017

Rochiile de mireasa Galia Lahav pentru 2017 alcatuiesc o feerie vestimentara unica!

COLECTIA LUSAN MANDONGUS 2016: ROCHII DE MIREASA UNICE

In urma cu un sfert de secol, apare un nume cu rezonanta in fashion, Lusan Mandongus, un cvartet nemaipomenit, patru designeri care imbina, intr-o maniera sofisticata, expresionismul abstract cu impresionismul si cu stilul delicat al vedetelor holywoodiene Grace Kelly si Audrey Hepburn. Fiecare designer al Lusan Mandongus are perspectiva sa artistica, dar uimitor este faptul ca perspectivele lor sunt complementare. Lusan Mandongus creeza rochii de mireasa unice, cu accente boeme, vintage, dar cu o influenta masiva a modernitatii. Laitmotivul ultimei colectii de rochii de mireasa Lusan Mandongus este, fara nicio urma de indoiala, stilul mermaid. Materialele extravagante pun in valoare o elefanta indefinibila, in timp ce, drapajele dantelate transmit gratie si romantism.

lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus

Muza celei mai recente colectii de rochii de mireasa Lusan Mandongus este femeia libera a anilor 20, femeia care emana senzualitate si mister.

NOUA COLECTIE DE ROCHII DE MIREASA SAJA 2016

Saja este un nume cu rezonanta in lumea fashion. Confectionand rochii de mireasa unice, casa de moda Saja ne pune la dispozitie ultima sa colectie, care ne magnetizeaza. Piesele vestimentare, destinate sezonului primavara-vara 2016, ofera o grandoare clasica femeii boeme. Rochiile de mireasa au aspect vintage, avand ca sursa de inspiratie moda anilor 20, atunci cand drapajele dantelate fluide cadeau pe soldurile miresei. Manecile lungi ale rochiilor, precum si lejeritatea de care dau dovada pun in valoare originalitatea marcii Saja.

rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016

Cea mai noua linie vestimentara Saja detine un dramatism aparte al croielii, care exprima sobrietate si gratie feminina.

ROCHII DE MIREASA CLASICE DE LA SINCERITY BRIDAL

Cea mai noua colectie de rochii de mireasa a casei de moda Sincerity Bridal, destinata sezonului primavara-vara 2016, ne lasa fara respiratie. Rochiile lungi, confectionate din materiale pretioase, precum matase, satin, dantela, sunt accesorizate intr-o maniera desavarsita cu stilizatii florale, cu decolteul model Queen Anne, cu un romantism inegalabil si cu o eleganta neasemuita. Rochiile de mireasa Sincerity Bridal sunt special create pentru femeia boema.

MODELE DE SANDALE CU PLATFORMA INALTA PENTRU VARA 2016 rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal rochie de mireasa sincerity bridal

Drapajele dantelate si voalurile transparente completeaza imaginea impecabila a pieselor vestimentare autentice.

AMARE COUTURE BRIDAL SPRING 2016

Casa de moda Amare Couture Bridal este parte integranta a renumitului brand, producator de rochii de mireasa,Casablanca Bridal. Rochiile apartinand Amare Couture Bridal sunt unice, ele fiind confectionate din materiale sofisticate si accesorizate cu cristale Svarowski. Cea mai noua colectie Amare Couture Bridal are ca si element definitoriu dantela cu aplicatii brodate. Influentele florale isi pun amprenta pe intreaga colectie de rochii de mireasa Amare Couture Bridal. Modelele pieselor vestimentare sunt moderne si chic, ele oferind o senzualitate deosebita.

amare couture bridal 2016amare bridal couture 2016amare bridal couture 2016amare bridal couture 2016amare bridal couture 2016amare bridal couture 2016amare bridal couture 2016

Rochiile de mireasa mermaid sunt laitmotivul intregiicolectii Amare Couture Bridal, destinat sezonului de primavara 2016.