VAL STEFANI FALL 2016: ROCHII DE MIREASA DIN DANTELA BRODATA

Sfarsitul anului 2016 se anunta a fi unul senzational daca tinem seama de cele mai noi colectii vestimentare. Casa de moda Val Stefani ne ofera una dintre cele mai luxoase linii de rochii de mireasa ale momentului. Modernul glamour se impleteste cu elemente vintage si cu o structura gotica a modelelor. Designerii Valerie si Stephanie Chin afirma ca rochiile de mireasa trebuie sa fie impregnate cu mireasma dulce a elegentei si cu savoarea gratiei feminine. Acesta este si motivul pentru care viitoarea mireasa trebuie sa aleaga o rochie unica, stilizata cu broderii sofisticate si creata pentru a pune in evidenta un aer chic. Colectia de rochii de mireasa Val Stefani pentru 2016 seduce datorita crop-urilor seducatoare si a nuantelor candide pe care le poarta materialele pretioase.

val stefani val stefani 2017 bridal val stefani 2017 val stefani bridal 2017 val stefani fashion 2017 val stefani spring 2017 val stefani wedding dress 2017 val stefani wedding dress

Modelele rochiilor de mireasa sunt fluide, apartinand unei feminitati desavarsite. Rochiile de mireasa Val Stefani abordeaza un stil splendid si ravasitor al senzualitatii si al supletei feminine.

COLECTIA DE ROCHII DE MIREASA ZAHAVIT TSHUBA 2016

Sofisticata si exclusivista, noua colectie de rochii de mireasa Zahavit Tshuba dedicata sezonului primavara-vara 2016 incununeaza fashion-ul cu eleganta si gratie. Rochiile de mireasa, confectionate handmade din cele mai luxoase materiale si accesorizate cu cristale si broderii unice, combina modernismul croielii cu clasicul si cu elemente de origine flapper si hippie. Asadar, intreaga colectie de rochii de mireasa Zahavit Tshuba 2016 este un mix al bunului gust si al puritatii.

zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016 zahavit tshuba 2016

Decolteul adanc, crop-urile provocatoare, transparenta tulle-ului, precum si structura acvatica a pieselor vestimentare denota o senzualitate indefinibila. Rochia de mireasa Zahavit Tshuba este destinata femeii moderne care stie sa isi etaleze frumusetea intr-o maniera enigmatica.

COLECTIA LUSAN MANDONGUS 2016: ROCHII DE MIREASA UNICE

In urma cu un sfert de secol, apare un nume cu rezonanta in fashion, Lusan Mandongus, un cvartet nemaipomenit, patru designeri care imbina, intr-o maniera sofisticata, expresionismul abstract cu impresionismul si cu stilul delicat al vedetelor holywoodiene Grace Kelly si Audrey Hepburn. Fiecare designer al Lusan Mandongus are perspectiva sa artistica, dar uimitor este faptul ca perspectivele lor sunt complementare. Lusan Mandongus creeza rochii de mireasa unice, cu accente boeme, vintage, dar cu o influenta masiva a modernitatii. Laitmotivul ultimei colectii de rochii de mireasa Lusan Mandongus este, fara nicio urma de indoiala, stilul mermaid. Materialele extravagante pun in valoare o elefanta indefinibila, in timp ce, drapajele dantelate transmit gratie si romantism.

lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus lusan mandongus

Muza celei mai recente colectii de rochii de mireasa Lusan Mandongus este femeia libera a anilor 20, femeia care emana senzualitate si mister.

NOUA COLECTIE DE ROCHII DE MIREASA SAJA 2016

Saja este un nume cu rezonanta in lumea fashion. Confectionand rochii de mireasa unice, casa de moda Saja ne pune la dispozitie ultima sa colectie, care ne magnetizeaza. Piesele vestimentare, destinate sezonului primavara-vara 2016, ofera o grandoare clasica femeii boeme. Rochiile de mireasa au aspect vintage, avand ca sursa de inspiratie moda anilor 20, atunci cand drapajele dantelate fluide cadeau pe soldurile miresei. Manecile lungi ale rochiilor, precum si lejeritatea de care dau dovada pun in valoare originalitatea marcii Saja.

rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016 rochie de mireasa Saja 2016

Cea mai noua linie vestimentara Saja detine un dramatism aparte al croielii, care exprima sobrietate si gratie feminina.

ROCHII DE MIREASA DE LA INES DI SANTO 2016

Fiecare rochie de mireasa creata de catre designerul Ines di Santo este realizata handmade, fiind invaluita in glamour si eleganta. Atelierul vestimentar Ines di Santo a luat fiinta in anul 1984, in Toronto, Canada. Rochiile de mireasa poarta amprenta personala a creatoarei de moda, care lucreaza alaturi de fiica sa, Veronica. Matasea, dantela, broderiile si imprimeurile florale creeaza piese vestimentare unice, care debordeaza de gratie.

ines di santo 2016 ines di santo 2016 ines di santo 2016 ines di santo 2016 ines di santo 2016 ines di santo 2016 ines di santo 2016

Mireasa lui Ines di Santo este o diva care paseste cu incredere pe covorul rosu. Rochiile de mireasa au o structura arhitecturala moderna, unele dintre ele fiind asimetrice.