NOUA COLECTIE NOYA BRIDAL ARIA 2016

Noya Bridal este o casa de moda israeliana, care creeaza rochii de mireasa fantastice. Piesele Noya Bridal exprima eleganta si stralucire mireselor moderne, modelele create fiind romantice si pline de senzualitate. Rochiile de mireasa imbina, intr-o maniera senzationala, accentul contemporan cu dramatismul influentelor de epoca.

Designerul splendidelor rochii de mireasa este Riki Dalal, Noya Bridal fiind casa de moda a fiicei sale. Oferind o mireasma vintage rochiilor de mireasa, Riki Dalal construieste reale capodopere vestimentare din materiale sofisticate. Dantela este infrumusetata manual cu broderii crosetate, in timp ce stilizatii moderne se intrepatrund cu vintage-ul aplicatiilor de acum cateva decenii. Asadar, in noua colectie Aria a casei de moda Noya Bridal puteti intalni atat rochii adolescentine, jucause, cat si rochii de mireasa conservatoare, clasice.

noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016 noya bridal collection 2016

Rochiile de mireasa ale lui Riki Dalal sunt disponibile in magazinele din intreaga lume.

COLECTIA PROVENCE A LUI RIKI DALAL PENTRU 2016

Motto-ul celei mai recente colectii de rochii de mireasadesignerului Riki Dalal pare sa fie readucerea la viata a luxului. Denumita sugestiv “Provence“, colectia vestimentara reprezinta o reala capodopera de arta, incantand privirea oricarei femei. Sortimente distincte de tesaturi pretioase, valuri de matase si inflorituri de dantela sunt accesorizate perfect cu perle si cristale cusute. Pregatiti-va pentru a vedea una dintre cele mai sarmante colectii de rochii de mireasa ale primaverii 2016!

O colectie de rochii de mireasa cu sclipiri vintage, destinata femeii moderne!