MODELE DE UNGHII CU GEL PENTRU 2016

Unghiile cu gel reprezinta un must-have care detine suprematia in manichiura de cativa ani buni. Pana acum cateva sezoane, structura falsa construita din gel fie acoperea imperfectiunile unghiilor, fie, acolo unde era cazul, alungea unghia. In prezent, unghiile cu structura falsa sunt un suport ideal pentru aplicarea modelelor si a picturilor. Specialistii nails art ne pun la dispozitie o gama extrem de diversificata de modele de manichiura pentru unghiile cu gel. Se porneste de la manichiura monocromatica, clasica, si se ajunge la unghiile animal print, watermarble, french inversat, manichiura cu flori sau fructe pictate, unghii cu puncte si dungi, unghii cu aplicatii glossy. Optarea pentru un anumit model de manichiura tine doar de personalitatea si preferintele noastre.

Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016

Paleta coloristica a manichiurii destinata sezonului primavara-vara 2016 este debordanta. Unghiile pot fi invaluite atat in culori calde, primavaratice, cat si in nuante forte de albastru, verde, mov.

DE PASTE VOM PURTA FLORI PE UNGHII

Deoarece Sfintele Pasti reprezinta o sarbatoare a primaverii, atunci trebuie sa intram in hora plina de culori a acestui anotimp si sa ne aplicam pe unghii modele vibrante si care sa emane prospetime si vitalitate. Unele dintre cele mai frumoase modele de manichiura specifica Pastelui o reprezinta manichiura cu flori. Antagonismul cromatic al modelelor florale trebuie sa fie unul cat se poate de simplu, vremea supraincarcarii coloristice apunand acum cateva sezoane. Picturile pe unghii sunt un must-have in aceasta primavara, alaturi de manichiura animal print, unghiile cu puncte, unghiile cu dungi, unghiile cu fructe pictate, unghiile glitter, manichiura cu unghie accent sau cea cu influente tribale. Am realizat un colaj cu cateva modele de manichiura cu flori care mi-au atras atentia:

Unghii Paste 2016 unghii Paste 2016 unghii paste 2016 unghii paste 2016 unghii paste 2016 unghii paste 2016

Modelele de unghii de mai sus sunt simple si naturale. Pot fi purtate atat asortate la un outfit casual, cat si la unul elegant.