LOUIS VUITTON SI STARURILE AU CELEBRAT MONOGRAM

Renumita casa de moda Louis Vuitton celebreaza, alaturi de nume mari hollywoodiene, precum Nicole Kidman, Catherine Deneuve, Miranda Kerr, Jennifer Connely, Sofia Coppola, Anna Wintour, Karlie Kloss, istoricul sau Monogram, care a fost initiat acum aproximativ 100 de ani de catre fiul fondatorului, Georges Louis Vuitton.

Cu aceasta ocazie, sase designeri influenti, Karl Langerfeld, Christian Louboutin, Cindy Sherman, Rei Kawakubo, Franck Gehry si Marc Newson, s-au reunit pentru a exprima in mod liber iconicul Monogram. Fiecare dintre ei a creat cate un produs inedit de marochinarie sau bagajerie.

TUNSOAREA LONG BOB: PREFERATA VEDETELOR

Vedetele fac in fiecare an o pasiune pentru un stil de coafura sau pentru o anumita culoare de vopsea de par. Se pare ca anul 2014 a fost anul tunsorii long bob. Preferat de catre staruri precum Nicole Kidman, Shakira, Reese Wintherspoon sau Jennifer Aniston, stilul long bob, expresie a spiritului adolescentin si dinamic, se remarca datorita lejeritatii pe care o degaja si a usurintei cu care poate fi aranjata o astfel de coafura.

Avantajul unei astfel de tunsori este varietatea de culori pe care o poti alege pentru vopseaua de par. Trend-ul actual propune blondul, cu nuantele sale adiacente, negru cu suvite colorate sau aplicarea, pe intregul par, a culorilor tari precum albastru inchis sau burgund.