UNGHII CU FLORI PENTRU VARA 2017

Florile constituie un laitmotiv al manichiurii moderne. Realizate cu delicatete si invaluite in nuante suave de vara, modelele florale accesorizeaza manichiura, emanand eleganta, vitalitate si prospetime. Specialistii in nails art ne recomanda sa ne impodobim cu moderatie unghiile, alegand modele care pun in evidenta frumusetea simplista. Mai jos, sunt doar cateva din modelele de unghii cu flori pe care le puteti aplica in aceasta vara. Unele sunt realizate cu oja semipermanenta, altele sunt pictate pe structura cu gel. 

unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori unghii cu flori

Orice metoda de aplicare a manichiurii vei alege, important este sa fii in trend cu inovatiile actuale ale expertilor beauty.

MANICHIURA PRIMAVERII 2015: FLORI PE UNGHII

Primavara 2015 vine cu noutati interesante in ceea ce priveste manichiura. Unghiile cu gel raman un must- have, deoarece structura lor falsa permite crearea unei multitudini de modele si forme. Motivele florale reprezinta elemente indispensabile noii tendinte in manichiura unghiilor cu gel. Pline de culoare si farmec, modelele de manichiura pentru primavara 2015 se remarca datorita detaliilor glamour folosite si a contrastelor cromatice senzationale.

imagine_796 imagine_912 imagine_937 1 2 4 6

Manichiura europeana, caracterizata prin forma patrata a unghiei, se mentine in clasamentelor preferintelor pentru anul 2015. De asemenea, manichiura french este indispensabila trend- ului primaverii anului viitor. Ceea ce doresc specialistii este impunerea unui stil pastelat si optimism care sa aduca vibratia si culoarea primaverii pe unghiile noastre!