MODELE DE UNGHII PENTRU PASTELE 2017

Descopera din galeria foto de mai jos cele mai frumoase modele de unghii pentru Pastele 2017, recomandate de catre expertii nails art de la MOYOU London.

unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel

Inspira-te din imaginile de mai sus pentru a avea o manichiura impecabila!

UNGHIILE CU TURNUL EIFFEL, UN NOU TREND 2016

Simbol al iubirii si al romantismului, Turnul Eiffel, reper semnificativ al metropolei franceze, a devenit, in ultima perioada, un must-have al manichiurii moderne. Unghiile cu modelul Turnului Eiffel erau reprezentative in ziua Sfantului Valentin. Specialistii nail art ne recomanda sa aplicam pe unghii acest model deosebit si in perioada de primvara-vara 2016. Alaturi de acest trend al manichiurii, avem la dispozitie o gama variata de modele: unghii leopard print, unghii cu flori, unghii cu fructe pictate, unghii french inversat, unghii watermarble, unghii metalice, unghii glitter, unghii cu influente art deco si cu motive tribale.

unghii cu turnul eiffel unghii cu turnul eiffel unghii cu turnul eiffel unghii cu turnul eiffel unghii cu turnul eiffel

Unghiile cu Turnul Eiffel au un aer vintage, care radiaza delicatete si eleganta. Asadar, acest model de unghii poate fi asociat outfit-ului office.

MODELE DE UNGHII PENTRU VARA 2016

Nu ma mai satur privind multitudinea de imagini cu modele de manichiura moderna. Cand vezi atat de multe culori, picturi si atata creativitate, nu ai cum sa nu ramai surprins. Dungi, puncte, flori, fructe, aplicatii glossy, miniaturi ale naturii, glitter, imbinare cromatica desavarsita sunt doar cateva dintre caracteristicile manichiurii anului 2016. Sezonul estival ne bate la usa. Asadar, expertii nail art ne recomanda abordarea culorilor vibrante, a prospetimii si a vitalitatii. Am ales cateva imagini cu unele dintre cele mai spectaculoase modele de manichiura destinate verii 2016:

modele de unghii 2016 modele de unghii 2016 modele de unghii 2016 modele de unghii 2016 modele de unghii 2016 modele de unghii 2016 modele de unghii 2016

Unghiiile accent, influentele tribale, imprimeurile animal print, motivele florale completeaza lungul sir al celor mai dorite modele de manichiura specifice anului 2016.

MODELE DE MANICHIURA PENTRU PASTE 2015

Sfintele Sarbatori ale Pastelor se apropie cu pasi foarte repezi si, asa cum ne asteptam deja, specialistii beauty ne recomanda cele mai frumoase modele de manichiura pentru acest eveniment special. Sunt unghii elegante, care denota simplitate si distinctie. Unul dintre cele mai cautate modele de manichiura pentru Paste este manichiura in doua nuante. Se folosesc fie tonuri cromatice contrastante, fie complementare. De regula, fiind in sezonul primavaratic, ni se propune sa aplicam pe unghii oje colorate, vii, dinamice, in ton cu sentimentele de renaster, joc si voie buna. Totodata, nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca, pe langa acest tip de manichiura, avem la dispozitie felurite modele, incepand de la celebrul de acum animal print, pana la folosirea ojei cosmice. Pentru femeile care iubesc clasicul, manichiura monocromatica se pastreaza in tendinte si in aceasta primavara. Important este faptul ca manichiura dumneavoastra sa fie in ton cu personalitatea si atitudinea proprie.

manichiura-spectaculoasa-cu-gel Modele-de-unghii-mici 1 21589 48088_4_1374583669 c847259c1e783b086eac0f2e58adaa5bbcd8be8f half-moon-manicure-1

Mai sus, v-am prezentat o galerie foto cu unele dintre cele mai spectaculaose modele de unghii in doua nuante. Sper sa va placa si sa adoptati unul dintre modele in Sfanta zi a Pastelui!