TENDINTE IN MANICHIURA PRIMAVERII 2017

Urmareste noile tendinte pentru modelele de unghii ale lui 2017! Reinventeaza-ti manichiura! Inspira-te din aceste poze cu modele de unghii. O manichiura impecabila iti va oferi un plus de incredere. Se spune ca manichiura reprezinta oglinda unei persoane. Forma unghiilor si culoarea lacului de unghii tradeaza personalitatea unei femei. Si pentru ca suntem diferite, sezonul acesta iti oferim o selectie de modele de unghii pentru 2017 cu cele mai interesante motive si combinatii cromatice. Mixeaza diferitele lungimi cu print-uri si elemente de decor pentru un look mai discret sau extravagant. Alege sa porti in functie de personalitatea ta, modele de unghii cu gel rotunde sau ascutite, modele de unghii naturale sau simple, modele de unghii french colorate sau simple, modele de unghii scurte sau acutite. 

unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017 unghii 2017

Inspira-te din noile tendinte unghii pentru 2017! ????

UNGHII CU MANICHIURA FRANTUZEASCA PENTRU 2016

Manichiura anului 2016 este invadata de varietatea modelelor propuse de catre specialistii nail art. Printre sutele de modele expuse, in special pe site-urile de frumusete, observam un model deosebit de elegant al manichiurii moderne: manichiura frantuzeasca inversata. Acest tip de manichiura se remarca prin ingeniozitate si cromatica debordanta. Nu se mai evidentiaza varful unghiei cu oja alba, ci se pune accent pe alte parti ale unghiei, definite coloristic. Se combina diverse nuante, unele adiacente nuantei de baza, pentru a crea o imagine gratioasa a unghiilor.

manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca manichiura frantuzeasca

Galeria foto de mai sus va prezinta unele dintre cele mai sofisticate modele de manichiura frantuzeasca, dedicate anului 2016.