TREND-URI IN MACHIAJUL PRIMAVERII-VERII 2016

Tendintele in machiajul destinat primaverii-verii 2016 semnaleaza o reintoarcere catre frumusetea naturala. Bronzul accentuat nu mai este in voga, asadar, ar fi bine sa te duci mai des la cosmeticiana pentru ca se poarta sprancenele perfect conturate.

In sezonul cald 2016, revine in forta machiajul simplu si natural. Accentul cade pe machiajul buzelor, elementul definitoriu fiind rujul rosu. Stilul Red Lips are la baza folosirea rujului rosu aprins. Machiajul ochilor se reduce la minimum.

Un alt trend in machiajul primavara-vara 2016 este stilul Perfect Nude Sheen, adica piele perfect curata. In realizarea acestui model de machiaj se folosesc nuante translucide si pudra bronzanta.

machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara machiaj primavara

Tendintele machiajului primavara-vara 2016 aduc in prim plan stilul Rosy Glow. Nuanta luminoasa de roz sustine naturaletea machiajului pometilor. Case de moda precum Lacoste sau Carolina Herrera pun accent pe fardurile de obraz in nuante de orange, roz si rosu.

CULORI-PASTEL PENTRU MACHIAJUL PRIMAVERII 2015

Mi-a placut, dintotdeauna, machiajul de primavara. Dupa un machiaj al sezonului rece, in care am abordat nuante pamantii si un stil oarecum sobru, potrivit cu vremea de afara, precum machiaj de toamna, machiajul primaverii vine ca o reimprospatare cromatica mult asteptata. Culorile folosite sunt nuante vibrante, pastelate, calde. Imaginile de mai jos, care prezinta modele de machiaj primavaratic, m-au determinat sa imi imaginez o hora a soarelui arzator cu albastrul electric al cerului si cu iarba verde, plina de roua diminetilor de mai. Farduri de pleoape in tonuri de lila, turcoaz, verde, roz si galben solar isi reiau locul printre preferatele specialistilor beauty, in timp ce rujurile in nuante de rosu si roz dau o nota de aer elegant si tineresc machiajului de primavara. Eyeliner-ul albastru, galben sau turcoaz este unul dintre produsele cosmetice must-have ale primaverii 2015. De asemenea, sa nu omitem faptul ca machiajul cat eyes este unul dintre modelele de make-up specifice primaverii.

Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-33 05f3cd9469b8bfc97667103495d72b62 make-upbrighten-up-your-spring-makeup-look-kihermah-640x960 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-08 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-13 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-16 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-19 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-20 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-22 Pastel-Spring-Makeup-Inspiration-25

Pudra iluminatoare si fardul de obraz bronzant sunt indispensabile trusei de machiaj a femeii care adora mireasma dulce a primaverii. Un lip gloss este oricand binevenit pentru a importa un glamour aparte machiajului. Fii in trend si adopta machiajul de primavara!