UNGHII COLORATE PENTRU O VARA DE VIS

Manichiura colorata revine in forta in acest sezon de primavara-vara. Unghiile neon, unghiile cu modele florale, unghiile cu puncte colorate reprezinta un trend obligatoriu in manichiura 2016, pe care ni-l recomanda marii specialisti nail art. Unele dintre cele mai spectaculoase modele de manichiura colorata sunt reprezentate de unghiile neon galbene si unghiile neon verzi. Oferind prospetime si vitalitate, culorile dinamice aduc fericire unghiilor noastre.

unghii neon unghii neon unghii neon galbene unghii neon unghii cu puncte colorate unghii fucshia unghii animal print fucshia

De asemenea, unghiile animal print fucshia, mov sau albastre sunt un must-have al manichiurii colorate destinata sezonului primavara-vara 2016. Coloreaza-ti unghiile si vei zambi fara sa vrei! :)

UNGHII CU MODEL OMBRE PENTRU VARA 2016

Unghiile ombre sau in degrade reprezinta un must-have al sezonului primavara-vara 2016. Oferind eleganta si rafinament, modelele de manichiura ombre pot fi asortate atat outfit-urilor casual, cat si celor office sau de ocazie. Realizarea unghiilor ombre are la baza folosirea in degrade a tonurilor cromatice apartinand aceleeasi culori.

unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre unghii ombre

Expertii nail art ne recomanda ca vara aceasta sa aplicam pe unghii modele variate, de la celebrul animal print, la picturi cu fructe si flori.

MODELE DE UNGHII CU GEL PENTRU 2016

Unghiile cu gel reprezinta un must-have care detine suprematia in manichiura de cativa ani buni. Pana acum cateva sezoane, structura falsa construita din gel fie acoperea imperfectiunile unghiilor, fie, acolo unde era cazul, alungea unghia. In prezent, unghiile cu structura falsa sunt un suport ideal pentru aplicarea modelelor si a picturilor. Specialistii nails art ne pun la dispozitie o gama extrem de diversificata de modele de manichiura pentru unghiile cu gel. Se porneste de la manichiura monocromatica, clasica, si se ajunge la unghiile animal print, watermarble, french inversat, manichiura cu flori sau fructe pictate, unghii cu puncte si dungi, unghii cu aplicatii glossy. Optarea pentru un anumit model de manichiura tine doar de personalitatea si preferintele noastre.

Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016 Unghii Paste 2016

Paleta coloristica a manichiurii destinata sezonului primavara-vara 2016 este debordanta. Unghiile pot fi invaluite atat in culori calde, primavaratice, cat si in nuante forte de albastru, verde, mov.

MANICHIURA TRIBALA: NEW TREND 2016

Motivele tribale, care se gasesc pe zidurile anticelor temple aztece, au fost preluate de catre specialistii nails art si transpuse in manichiura moderna. Elaborata si avangardista, manichiura tribala importa esteticii prezentului nuanta liniara a trecutului. Linii drepte si curbe sunt aplicate pe unghiile decorate adesea cu puncte subtile. Simbolurile tribale pot fi accesorizate oricarui outfit vestimentar, ele exprimand rafinament si aplecare spre frumos. Contrastul cromatic al culorilor folosite in realizarea unghiilor cu model tribal reprezinta elementul definitoriu al acestei manichiuri. Expertii nails art ne recomanda atat duetul antagonic alb-negru, cat si nuante energice, efervescente, nuante care importa vitalitate si dinamism.

manichiura tribala manichiura tribala manichiura tribala manichiura tribala manichiura tribala manichiura tribala

Manichiura tribala include si aplicarea stilizatiilor glossy, trend adorat de catre fashionistele indraznete si nonconformiste. Liniiile care alcatuiesc modelele de unghii tribale trebuie sa fie perfect pozitionate, astfel incat sa ne dea impresia de desavarsire estetica.