MODELE DE MACHIAJ NATURAL PENTRU MIREASA MODERNA

Naturaletea si simplitatea caracterizeaza machiajul miresei in 2016. Se lasa in urma epoca in care supraincarcarea glamour si coloristica a fardurilor era la moda si se merge pe principiul “less is better“. Machiajul smokey eyes delicat scoateĀ in evidenta intensitatea privirii si profunzimea ochilor, in timp ce rujurile in nuante pastelate de roz sau piersiciu ofera eleganta si prospetime. Machiajul perfect trebuie sa includa aplicarea fina a blush-ului trandafiriu pentru a da culoare tenului si pentru a reda un contrast usor cu rochia alba de mireasa. Conturul sprancenelor este indispensabil machiajului de mireasa. Genele false sunt o optiune.

machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa machiaj mireasa

Fardurile de pleoape reprezinta elementul esential al machiajului de mireasa. In functie de nuanta ochilor, pleoapele sunt nuantate subtil. Ochilor albastri le corespund tonurile de gri si mov, in timp ce ochii caprui sunt conturati in nuante calde.